Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Komik Tweetlerle Hafta Boyunca Güldürenler

Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Komik Tweetlerle Hafta Boyunca Güldürenler
0
49

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-def3a7635e3fec23836d457057e03e97d3d1b31a.jpg

Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da iyi mizah dönmüş! ????

1. Gurme bilgiler...

2. Yeğen oldu mu bu şimdi?

3. Cv...

4. Gerçekten heybetli bir soyad...

5. Çok doğru...

6. Daha yaratıcı olabilirsiniz...

7. Ne günlerdi be...

8. Valla ne güzel olurdu yapsak...

9. Bu nasıl bağımlılık böyle? ????

10. Gerildim...

11. Üzdü...

12. Bu görseli görüp de heyecanlanmayan da ne bileyim...

13. WhatsApp, Instagram falan yalan...

14. ????????????

15. Pardon abi...

Similar threads

Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da düzgün mizah dönmüş! ???? 1. Zeka desen var ???? 2. Üzdü ???? 3. Okumuş insan bir farklı oluyor... 4. Daima bir arada gitmeliyiz... 5. Klasik bir imtihan öncesi gecesi... 6. Valla zenginliğini düşününce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da düzgün mizah dönmüş! ???? 1. Yüzde yüz. ???? 2. Bu ablayı tanımayanlar için ↔️ TLC, Çok Pintiler 1. dönem 1. kısım 3. Love yani aşk... 4. Ne hafıza var sizde hakikaten ya... 5. Mükemmel Yüzyıl izlemenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da düzgün mizah dönmüş! ???? 1. Meskenlerden ırak... 2. Her kümede vardır bu tip ???? 3. Valla ben de... 4. Hiç dinlememiş olabilir ya... 5. Kahır var... 6. O vakte nazaran kıymetliymiş hakikaten... 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da iyi mizah dönmüş! ???? 1. Gayet güzel olmuş. ???? 2. Güzel benzetme ???? 3. Duygusal... 4. Yan sonuçta savcı... ???? 5. Çok iyi ???? 6. Güzel tespit ???? 7. ????♂️ 8. Hayat devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da düzgün mizah dönmüş! ???? 1. En hoş özelliğini de sen almışsın. ???? 2. İsmi üstünde dokunuş işte... 3. Bekle ben de geliyorum... 4. Akımın güldürenlerinden... ???? 5. Valla şahane ortam... 6. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt