Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Tweetlerle Hafta Boyunca Yüzümüzü Güldürenler

Televizyon Dünyasıyla İlgili Attıkları Tweetlerle Hafta Boyunca Yüzümüzü Güldürenler
0
105

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Biziler ve televizyon programları hakkında bu hafta yapılan paylaşımları derledik.

Kesinlikle farkı yoktur.

Yani...

Daha düzgünü olamaz.

Bu yaz ben ve arkadaşlarım... :(

Her öğrenci en az bir imtihana bu formda girer.

Evet, her masada olmalı!

Oyum Avrupa Yakası'ndan yana. ????

Muhteşem bir görüntü.

Ah kalbim...

Haftaya görüşmek üzere. ????

Similar threads

Bakalım bu hafta televizyon dünyasıyla ilgili nasıl paylaşımlar yapılmış? Uyy bu ne? Kimse mi akıl edemedi şunu. ???????? Tarafını seç! Neden bu türlü bir vazo yapılmış ki? Hürrem sen mükemmelsin bir detaysın... Ay güzel ki bu türlü değiliz ya. Harika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Diziler ve televizyon programları hakkında bakalım kimler neler söylemiş? Bu dönüşüm bir mükemmel... Kafalar ziyadesiyle karışmış. Ya ben bu çocuğa çok üzüldüm. İnanılmaz bir benzerlik. İzleyen var mı? Aynen o denli eksiği yok. ???????? Ah be... Ben de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da iyi mizah dönmüş! ???? 1. Anlayanlar el kaldırsın! 2. Tülay'ı özledim. :( 3. Ah be! 4. ???????? 5. Tam olarak böyle! 6. Bu montla fotoğrafı bile var. 7. Birebir! ???? 8. Ben de bazen böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da yeterli mizah dönmüş! ???? 1. Tekrar yalıya döner sorun yok. 2. Ay bu oda benim odama çok benziyor. 3. Üstün latife ???? 4. İki dizinin karakterlerinin olduğu bir dizi olsa? 5. Gerçek kardeşim... 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Diziler ve televizyon programları hakkında bu hafta da uygun mizah dönmüş! ???? 1. Fark yok desem yeridir... 2. Katiyen???? 3. Kimler bu türlü? 4. Pera Palas tweetleri harika. ???? 5. Ah be dedecim ???? 6. Bitmedi bu latifeler ???? 7. Eksiği yok fazlası var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt