Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TELEVİZYONDA ÖPÜŞTÜĞÜME PİŞMANIM'

TELEVİZYONDA ÖPÜŞTÜĞÜME PİŞMANIM'
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
TELEVİZYONDA ÖPÜŞTÜĞÜME PİŞMANIM' 1548611927 1548611927 televizyondaopustugumepismanim5c4df15b614c1televizyondaopustugumepismanim5c4df15b614c1 http:wwwaktifhabercomerkanpetekkayatelevizyondizidilahanimopusmesahnesi620289h Meşhur oyuncu Erkan Petekkaya: Televizyonda bir defa öpüştüm onda da pişman oldum “Pek Bir Geçer Vakit Oysa dizisinde canlandırdığı “Ali Kaptan karakteriyle adını duyuran oyuncu Erkan Petekkaya, konuk olduğu 'Her Şey Dahil ' programında Dila Bayan dizisindeki öpüşme sahnelerinden pişman olduğunu söyledi Posta gazetesinde yer alan habere tarafından, Petekkaya, dizilerdeki öpüşme sahnelerinden pişman olduğunu belirterek “Sinemada diyecek bir şeyim yok fakat televizyonda zorunlu olduğuna inanmıyorum Dila Bayan dizisinde ben bir kez yaptım onda da pişman oldum İzlediğim süre rahatsız oldum Bu nesil sahneler çekildiği süre bizim ülkemizde bambaşka bakılıyor O çekilen sahnenin belli başlı fikrinde ne anlatılmak istendiğinin üzerinde kimse durmuyor Ertesi gün tüm gazetelerde öpüşme sahnesinin fotoğrafları çıkıyor Buna daha hazır olmadığımızı düşünüyorum dedi  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt