Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Televizyonu Kim Buldu

Televizyonu Kim Buldu
0
57

Similar threads

Televizyonu Kim Buluş Etti? Televizyonu Kim Bulmuştur Televizyonu Birincil Bulan Kimdir Eskilerin aptal kutusu dedikleri, günümüzün çok büyük bir kısmını karşı geçirdiğimiz televizyonu kim buluş biliyor musunuz melekler ?televizyonukimicatetti5c592b6672986alt 1549347682 1549347682...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
mıknatısı kim buldu nasıl buldu? selamlama arkadaşalr mıknatısı kim buldu nasıl buldu? bu konuda veri istiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Televizyonu kim icat etmiştir John Logie Baird kimdir televizyonu kim buldu Televizyon 1923 yılında, İskoçyalı Mühendis John Logie Baird kadar İngiltere'nin Hastings kasabasında buluş edilmiştir Birincil televizyon görüntüsü ise tekrar Baird kadar 1926 yılında yayınlanmıştır Başlangıçta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Neskafeyi Kim Buldu Neskafeyi Kim Buldu ? günde iç defa içiyorum ve bayılıyorum resmi olarak beni sakinleştiriyor fakat merakda ediyorum acaba Neskafeyi Kim Buldu ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Telesekreteri Kim Buldu Telesekreteri Kim Buldu ? Kızlar Telesekreteri Kim Buldu acaba hiç merak etmediniz mi yada bilmiyormusunuz fakat biliyorsanız yazarsınız artıktelesekreterikimbuldu5c5a1214a8a4aalt :D Big Grin :D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt