Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tema Vakfı kaç yılın da kurulmuştur?

0
241

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Sürdürülebilir hayat ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilinçli, halkla bütünleşen, öncü bir STK olmaktır

TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Meslek Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit kadar kurulmuştur *

Similar threads

Tema vakfı nerede yerleşmiş şubeleri nerelerdedir Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı veya kısaca TEMA, 11 Eylül 1992 tarihinde, resmileşmiş olan çevreci vakıftır Erozyonla uğraş, ağaçlandırma ve doğal varlıkların korunması temel amaçlarındandır EMA, 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Tema Vakfı kac yılın da kurulmuştur? Surdurulebilir yaşam ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ulkenin ve dunyanın geleceğinde soz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilincli, halkla butunleşen, oncu bir STK olmaktır TEMA 11 Eylul 1992 tarihinde, Karaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Tema Vakfında Kimler Çalışıyor? Tema 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Iş Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur TEMA vakfında çoğunlu gönüllü olarak çalışanlar yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
TEMA Vakfı'nın açılımı nedir? TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Meslek Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur TEMA Vakfının açılımı Türkiye Erozyonla Çaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
TEMA VAKFININ KURULUŞU TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Iş Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit kadar kurulmuştur Türkiye'nin ilk özel arboretumunu kurması aynı zamanda TEMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt