Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tema Vakfı kac yılın da kurulmuştur?

0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Surdurulebilir yaşam ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ulkenin ve dunyanın geleceğinde soz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilincli, halkla butunleşen, oncu bir STK olmaktır

TEMA 11 Eylul 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Cevre Odulu sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TurkBDT İş Konseyleri Başkanı Nihat Gokyiğit tarafından kurulmuştur

Similar threads

Tema Vakfı kaç yılın da kurulmuştur? Sürdürülebilir hayat ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilinçli, halkla bütünleşen, öncü bir STK olmaktır TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Tema Vakfında Kimler Calışıyor? Tema 11 Eylul 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Cevre Odulu sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TurkBDT İş Konseyleri Başkanı Nihat Gokyiğit tarafından kurulmuştur TEMA vakfında coğunlu gonullu olarak calışanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Tema vakfı nerede kurulmuş şubeleri nerelerdedir Turkiye Erozyonla Mucadele Ağaclandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ya da kısaca TEMA, 11 Eylul 1992 tarihinde, kurulmuş olan cevreci vakıftır Erozyonla mucadele, ağaclandırma ve doğal varlıkların korunması temel amaclarındandır EMA, 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Tema Vakfında Kimler Çalışıyor? Tema 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Iş Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur TEMA vakfında çoğunlu gönüllü olarak çalışanlar yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
TEMA Vakfı'nın açılımı nedir? TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Meslek Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur TEMA Vakfının açılımı Türkiye Erozyonla Çaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,929Kullanıcılar
MuhammedcanSon üye
Üst Alt