Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Temel Dursun Fıkraları

Temel Dursun Fıkraları
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Temel Dursun Fıkraları
En Hoş Temel Dursun Fıkraları
Temel Dursun Fıkraları Kısa

ANNESİNDEN ESAS'E MEKTUP
Sevgili oğlum Temel Senin çabuk okuyamadığını bildiğim için mektubu ağır ağır yazıyorum
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz Baban bir gazetede, İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğinikültürlü; o yüzden taşındık
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler
Bu evde ilginç bir çamaşır makinası var Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri yeniden gömlekleri göremedim
Geçen hafta yalnızca iki kez yağmur yağdı İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü
Benden istediğin yeleği postaya verdim Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket fazla ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk Orada bulabilirsin
Not: Sana azıcık da para gönderecektim, fakat zarfı bir defa yapıştırmış bulundum Sevgiler Annen

ANTRENÖR DURSUN
Boksör Temel iri yapılı rakibi ile maç yapar1rauntta rakibi temeli epey haşlar1raunt sonunda Esas köşesine giderantrönörü Dursun moral belirlemek için Temele sen dövüyorsun devam et der2ve3 rauntlarda da benzer şeyler olur4 rauntta kaşı ve gözü patlamış esas raunt sonunda güç bela köşesine giderDursun yine aslanım Esas adamı parçaladın derEsas zorlama bir şekilde dursuna bakarak ben mi dövüyorum derDursun evet sen dövüyorsun derTemel:böylece ise etrafa iyibak başka birisi beni fena halde dövüyor!

İŞTE ESAS VE ZEKA GÜCÜ
temel fransız ve ingiliz 6 sene hapse girerler 6 sene hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:
benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim
ingiliz:
benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş
esas:
Haçen uşaklar ağız dalaşı edeysuz fakat benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş

YELPAZE
Esas birgün kışın ortasında oturup yelpazeleniyormuş Dursun
napiyon temel kişın ortasinda yelpazeyle hava buz gibu zaten napiyon
esas
kilimalar kişin sicak hava üfliyor ya eee yelpazede kişın sicak hava üfleeer

SAY
Bizim küçük Esas, Okuldan bir türlü mezun olamıyor En sonunda öğretmen:
Oğlum seni sınav edeceğim Bilirsen seni mezun edeceğim
Temel sevinir, sözlüye kalkar Öğretmen:
Söyle bakayım Esas, İngiltere'yle Fransa kaç kere savaştılar?
Minik Temel:
Alti kez savaştiler öğretmenum
Öğretmen:
Aferin sana Temel, tebrik ederum, der
Ufak Esas, mezun oldum sevinciyle hocaya bakarken, hoca:
Peki say bakalım, demez mi?
Ufak Temel:
Bir İki Üç Dört Beş Alti

MÜTEAHHİT ESAS
Bizim Esas, Amerikalı ve İngilizle telefon direği dikme ihalesine girmiş Müdür şöyle bir önerge getirmiş:
Hepiniz benzer teklifi verdiniz fakat bizim için çabukluk manâlı Bir yarışma yapalım, kim daha fazla sırık dikerse ihaleyi o alacak
Üçüne de 5 saat zaman ve yeterince direk verilmiş Amerikalı 40, İngiliz 50, Temel de sadece 4 uç dikmiş Müdür kızmış:
Nasıl olur, bak diğerleri bir sürü direk dikmiş
Mudür bey siz onların diktuğu direkleri görmedunuz Nerdeyse tamami dişarda

BEN NE YAPIYORUM?
Bizim Temelle Dursun Almanyada bir gün arabayla gezmeye çıkarlar Tabii otobandan bu arada alışmışlar burda suratli gitmeye Dursun kışkırtma eder:
Ula bas kaza nerdeyse at arabasi bize yetişecek
Esas bu durur mu Sürat sınırını çoktan aşmıştır Aniden yoldan çıkıp yokuştan altında ağaçların arasına paldur küldür giderken Dursun atılır:
Ula ne oldi eyi bu vesileyle aniden sallanmaya başladuk
Esas heyecanla:
Ula Dursun, sorma önüme bi köpek çikti
Dursun:
Ula uşağum ezseydun oni da geçseydun
Temel:
Ula ben neye uğraşıyorum zannedeysun

NEYE BASIYOR?
Temel, kahvehanede arkadaşlarına av maceralarını anlatmaktadır:
Geçenlerde ormana ava gittum Pat Diye bi ayi ile karşulaştum Tüfeği atıp kaçmağa başladum O da beni kovalamaya başladi Bütün ayinun nefesini ensemde hissettuğum anda ayi kayup yere düşti Bu durumu fırsat bilip arayi açmağa çaliştum Fakat ayi gene peşima düşti Gene tam nefesini ensemde hissettuğum anda ayi baştan kayup yere düşti Ben her yerde arayi açmağa çalıştum
O arada Dursun, dayanamayarak sorar:
Ula Temel, fazla cesaretli adamsun Ben senun uygun olsam, altuma ederdum
Temel atılmış:
Ula sen ayinun neye basup kayduğunu zannedeysun? *