Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

temel ile dursun

temel ile dursun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dursun, saatlerin geri alinacagini duyunca,evdeki bütün
saatleri toplayip
Saatci Esas'e gider
Ula Esas, saatler geri alunacakmis Bizde evdeki
saatleri senden satin aldigimiz için sana
getirdikBunlari geri alacaksun
Esas: kendinden muhakkak bir sekilde:
Oyle yagma yokBen de duydum lakin 1 saat geri
alinacakmis 1 tanesini alirim lakin digerlerini almam*

Similar threads

Dursun, saatlerin geri alinacagini duyunca,evdeki tum saatleri toplayip Saatci Temel'e gider Ula Temel, saatler geri alunacakmis Bizde evdeki saatleri senden satin aldigimiz icin sana getirdikBunlari geri alacaksun Temel: kendinden emin bir sekilde: Oyle yagma yokBen de duydum ama 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
yakalanıyordum Fabrikada çalışan üç kafadar işçiden biri Kayserili, biri Adanalı biri de bizim Trabzonlu Temeldir Bunlar çalışırlarken her gün patronun erkenden işten ayrıldığını fark ederler Uyanık Kayserili öteki iki arkadaşını çağırır: 'Bakın, işveren böyle erkenden çıkıyor ve dönmüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
yakalanıyordum Fabrikada calışan uc kafadar işciden biri Kayserili, biri Adanalı biri de bizim Trabzonlu Temeldir Bunlar calışırlarken her gun patronun erkenden işten ayrıldığını fark ederler Uyanık Kayserili diğer iki arkadaşını cağırır: 'Bakın, patron boyle erkenden cıkıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Mahkemede dominant, Temel'e sormus; Kiminle evlisin? Bizum kariylan! Başat sinirlenmis,; E, her hâlükarda Sen hic erkekle evlenen duydun mu? Duydum bağlı, nasil duymadum! Kimmis,? Bizum kari Bir inşaata amele alınacaktır Alınacak elemanları kalfa Cemal'in seçmesi istenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
KIZ İSTEME Temel ve annesi kız istemeye giderlerVe kayın babası olacak kişi de temele şu soruyu sorar Sigara içiy misun? Yok içmiyrum Alkol içiy misun? Değil içmiyrum Alemlere gidiy misun? Gitmiyrum Kızımı aldatır misun? Yok, imkansizdur Pana pi şey söyleyecek misun? Evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,478Konular
981,297Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt