Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Temel in mucize anlayışı..

Temel in mucize anlayışı..
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oğretmen cocukların mucizekelimesini bulmalarını istiyormuş

İnsan yirminci kattan duşup olmezse buna ne denur?
Tesaduf, demiş
oğrenci Temel
Oğretmen soruyu yinelemiş
Peki, insan yirminci
kattan ikinci kez duşer yine olmezse ne denir?
Şans
Peki
ucuncu kez olsa?
Alışkanlık
imagestemelinmucizeanlayisi5ad7581d98c75gifimagestemelinmucizeanlayisi5ad7581d98c75gif

Similar threads

Okul fıkraları en guzel oğrenci fıkraları biraz gec oldu ama neyse imagesogrencifikralari5ad761891e806gifimagesogrencifikralari5ad761891e806gif Oğretmen derste Ali'ye sorar: İngiltere nerededir? Ali: Bilmiyorum, oğretmenim Oğretmen: Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım Ali eve gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Hoca çocukların mucizekelimesini bulmalarını istiyormuş İnsan yirminci kattan düşüp ölmezse buna ne denur? Rastlantı, demiş öğrenci Temel Öğretmen soruyu yinelemiş Peki, insan yirminci kattan ikinci kere düşer yeniden ölmezse ne denir? Talih Peki üçüncü kere olsa? Alışkanlık *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Mektep fıkraları en hoş öğrenci fıkraları biraz geç oldu fakat neyse Hoca derste Ali'ye sorar: İngiltere nerededir? Ali: Bilmiyorum, öğretmenim Hoca: Git evdekilere sor, yarın her tarafta soracağım Ali eve kazanç ve babasına sorar Babasi: Iyice bende bilmiyorum nerde diye, lakin fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
vantilator Donald Ramsfeld olmuş ve cennete gitmiş Aziz Peter'in karşısında cennetin kapsında dururken arkasında saatlerle dolu cok buyuk bir kapı gormuş ve sormuş: 'Bu saatler ne boyle?' Aziz Peder cevap vermiş: 'Bunlar yalan saatleri Dunyadaki herkesin bir yalan saati vardır Her yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
KİMDEN UZAK DURMAK GEREKİR Ilkokul 4 sinif Ali en on sirada oturuyor Ogretmen AHMET BEY sorar: Insan nelerden etkilenir? Biri; kahve, der Ogretmen onaylar ve sorar: baska? alkol tamam der ogretmen, baska? Ali atilir: ciplak kadin !!! Ogretmen afallar bak Ali, der, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt