Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Temel+++palyaco

Temel+++palyaco
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
bir tane palyaco varmış bu palyaco herkesi gulduruyormuş bir gun doktora biri gelmiş ve ben hic gulemiyorum demiş doktorda birtane palyaco var o herkesi guldurur git senide guldursun
demiş adamda ben o palyacoyum demiş

bir gun temel akdenize tatile gitmiş bir hafta tatil ettikten sonra eve donmeye karar vermiş
denize atlamış yuze yuze karadenize gelmiş trapzona tam 10 metre kalmış yorulmuş geri donmuş

Similar threads

bir tane palyaço varmış bu palyaço herkesi güldürüyormuş bir gün doktora biri gelmiş ve ben hiç gülemiyorum demiş doktorda birtane palyaço var o herkesi güldürür git senide güldürsün demiş adamda ben o palyaçoyum demiş bir gün esas akdenize tatile gitmiş bir hafta tatil ettikten sonradan eve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
KİM DAHA ZEKİ kucuk temelin arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış kucuk temel: ben cok zekiyimdir, uc aylıkken yurumeye başlamışım demiş dursun hemen atlamış sen buna zeka mı diyorsun ben uc yaşına kendimi kucakta taşıtmışım SOĞUK CAY adamın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
Komik Karadeniz Fıkraları En Komik Laz Fıkraları Recetesiz veremiyoruz Lazın eczanesine eli silahlı, yuzu kadın coraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahı Laza doğrultup: Cabuk kasadaki her şeyi ver! Ozur dilerim, recetesiz hicbir şey veremiyoruz hemşerum 2 kere 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Siyah Beyaz Kadın Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika'ya gitmeye karar vermişler Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en guzel yerlerini rehber eşliğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Dini Fıkralar Komik Dini Fıkralar Kısa Dini Fıkralar Borcum Borc Koyun birinde vatandaşın biri olmuşSırt ustu son istirahate cekilen merhumun sağ eli bağrında sol elide erkeklik organının uzerindeymiş Koy halkı merhumun bu vaziyetinden bir mana cıkarmaya calışsalarda bir sonuca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt