Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Temel Ve Karınca Fıkrası

Temel Ve Karınca Fıkrası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birgün Temel Asker ve Savaştan ÇıkmışBirliğine Geldi ve Yatagına Uzanmak İçin Giyinmeye BaşladıO Sırada Düşman Birliklerin ASkerleri de Fazla Yorulmuşlar Onlarda Temelin Koğuşuna GirdilerOrdaki Yataklara YattılarGece OlduBu Karargahıda Böcekler BasmışGece Düşman Birliklerden Olan Fransızı Gece Arılar Basıyor Ve Güzel bir Yiyorlar OnuDüşman Birliklerden Olan İngilizide Akşam Akrepler İşgal Ediyor ve Bir Hoş Şişiriyolar onuDüşman Birliklerinden Olan Almanıda Sinekler Bir Güzel YiyorVe Bizim Temelide Akşam Karıncalar Basıyor

Sabahleyin Kalktıklarında Esas Fransıza Sorar:Uşagum Nasil Uyudun??

Fransız:Ya Hiç Sorma Arılar Delik Deşik Etti BeniEsas İngilize Sorareki Uşagum Sen Nasil Uyudun?

İngilizde:Ya Ben Gidiyorum Akrepler Burayı Sarmış Akşam Akreplerle SavaşıyordumDemiş Esas Sormuş Almana:Sen Nasil Uyudun Uşağum

Almanda:Beni Sivrisinekler Yediler Demiş Kolonyası Olan VarmıDemiş

Fransız,Alman Ve İngiliz Sormuş Esas'e Peki Sen Nasıl Uyudun?

Esas'de Bir Rizeli Gibi Kurnaz Bir Şekilde Akşam Benide Karıncalar SardıDemiş

Öteki Düşmanlar Eee Sonradan Ne Oldu

Esas'de Bir Karıncayı ÖldürdümDiğerleride Onun Cenazesine GittilerDemiş

Made In Rizeli
Made In Forumdasnet *