Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Temel Ve Karınca Fıkrası

Temel Ve Karınca Fıkrası
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Birgun Temel Asker ve Savaştan CıkmışBirliğine Geldi ve Yatagına Yatmak İcin Giyinmeye BaşladıO Sırada Duşman Birliklerin ASkerleri de Cok Yorulmuşlar Onlarda Temelin Koğuşuna GirdilerOrdaki Yataklara YattılarGece OlduBu Karargahıda Bocekler BasmışGece Duşman Birliklerden Olan Fransızı Gece Arılar Basıyor Ve Guzel bir Yiyorlar OnuDuşman Birliklerden Olan İngilizide Akşam Akrepler İşgal Ediyor ve Bir Guzel Şişiriyolar onuDuşman Birliklerinden Olan Almanıda Sinekler Bir Guzel YiyorVe Bizim Temelide Akşam Karıncalar Basıyor

Sabah Kalktıklarında Temel Fransıza Sorar:Uşagum Nasil Uyudun??

Fransız:Ya Hic Sorma Arılar Delik Deşik Etti BeniTemel İngilize Sorarimagestemelvekarincafikrasi5ad73a36079e0pngeki Uşagum Sen Nasil Uyudun?

İngilizde:Ya Ben Gidiyorum Akrepler Burayı Sarmış Akşam Akreplerle SavaşıyordumDemiş Temel Sormuş Almana:Sen Nasil Uyudun Uşağum

Almanda:Beni Sivrisinekler Yediler Demiş Kolonyası Olan VarmıDemiş

Fransız,Alman Ve İngiliz Sormuş Temel'e Peki Sen Nasıl Uyudun?

Temel'de Bir Rizeli Gibi Uyanık Bir Şekilde Akşam Benide Karıncalar SardıDemiş

Diğer Duşmanlar Eee Sonra Ne Oldu

Temel'de Bir Karıncayı OldurdumDiğerleride Onun Cenazesine GittilerDemişimagestemelvekarincafikrasi5ad73a372b80fgifimagestemelvekarincafikrasi5ad73a372b80fgif

Made In Rizeli
Made In