Bir ucakta Alman, İngiliz , Fransız , Yunan ve bizim Turk Temel varmıs sohbet ede ede ucuyorlarmıs ucak birden duşuse gecmis pilot hemen mikrofonu alıp , Dikkat Dikkat sayın yolcularımız ucagımız asırı yuk nedeniyle dusmek uzeredir birinin kendini feda edip hepimizi kurtarması gerekiyor demis Fransız hemen ayaga kalkmıs ve ben kendimi feda ederim demis Yasasın Fransa demis kendini asagı atmıs ucak tekrar havalanmıs yoluna devam etmis aradan yarım saat gecmis ucak tekrar dususe gecmis pilot tekrar anons yapmıs bu defa ingiliz ben kendimi feda ederim demis Yasansın İngiltere demis kendini asagı atmıs ucak tekrar havalanmıs aradan yarım saat gecmis ucak dususe gecmis pilot tekrar anons yapmıs bu defa Yunan ben kendimi feda ederim demis Yasasın Yunanistan demis kendini asagı atmıs ucakta alman ve temel kalmıs ucak tekrar havalanmıs ve 2 saat sonra ucak dususe gecmis pilot anons etmis ve bizim temel ayaga kalkmıs ben kendimi feda ederim demis YASASIN TURKİYE demis tutmus almanı asagı atmıs imagestemeldenbeklenmeyenhareketd5ad76ab768682png imagestemeldenbeklenmeyenhareketd5ad76ab768682png