Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tenine Dokunmak İstiyorum..

Tenine Dokunmak İstiyorum..
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tenine Değmek İstiyorum sana değmek istiyorum tenine değmek istiyorum şiir tenine mı haşa teninin sıcaklığı Tenine Değmek İstiyorum Oturmuşum gecenin karanlığında Yine seni düşünüyorum Tenine Değmek Sicakligini Hissetmek ve seninle dakikalarca Öpüşmek istiyorum ​ 1549072676 1549072676 teninedokunmakistiyorum5c54f92a00b9eteninedokunmakistiyorum5c54f92a00b9e http:i35tinypiccom2h6sp5fpng ​ Her Zaman lakin her zaman seni özlüyorum Şarkılar hep seni anlatıyor Senin adına şiirler yazıyorum Yokluğunla dans ediyorum çoğu geceler Sensizlikle kafa çekiyorum Hayalinle konuşuyorum Süre geliyor ağlıyorum omzunda SENİ ÇOK SEVİYORUM… Hemde delice çılgınca Hep sen her zaman sen diye haykırıyorum Beni çevreleyen duvarlara Bir tek onlar paylaşıyor benimle sensizliği Söylemekten utanıyorum fakat Sensizliği bile kıskanıyorum… Paylaşmaya kıyamıyorum o dilsiz duvarlarla seni… Oturup gecenin karanlığında Hiç kopamadığım SENİ seni düşünüyorum ​ Seni Seviyorum​​  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt