Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teogdan full cekmek icin nasıl calışmalıyım

Teogdan full cekmek icin nasıl calışmalıyım
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
TEOG'dan full cekmek icin nasıl calışmalıyım sorusu oğrencilerin en merak ettiği konudur Ancak bilinmesi gereken cok net bir şey var ki teogdan full cekmek icin sınavdan bir hafta once calışmaya başlamak yetmez

TEOG sınavında yuksek bir başarı elde etmek oğrencilerin eğitim hayatı boyunca dikkatli ders dinlemesi, anlamadığı konuları sorup anlayana kadar uğraşması, boş zamanlarında testler cozmesi, eve gittiklerinde ise bol bol tekrar yapması ile mumkun olabilir Butun bunları yapmayıp son anda harıl harıl ders calışmak ne yazık ki sınavda başarı getirmez

Teog sınavında başarılı olabilmek tum soruları doğru cevaplamak icin başarılı bir oğrenci olmanız, uykunuza ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekir Bol bol test cozmek, farklı kaynaklardan farklı sorular cevaplamak sizi teog icin iyi hazırlayacaktır

Sınav oncesi stresinden, sınav sırasındaki heyecandan kendinizi arındırmanız soruları iyice okuyup cevapları tekrar tekrar kontrol etmeniz doğru bir hareket olacaktır

Similar threads

TEOG'dan full sürüklemek için nasıl çalışmalıyım sorusu öğrencilerin en merak ettiği konudur Fakat bilinmesi gereken fazla net bir şey var fakat teogdan full çekmek için sınavdan bir hafta önce çalışmaya başlamak yetmez TEOG sınavında yüksek bir başarı olmak öğrencilerin eğitim hayatı boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
4 Sınıf Veli Toplantısı Tutanağı 4 Sınıf Veli Toplantı Tutanağı Orneği İlkoğretim Okulu Mudurluğune 2019 – 2019 Eğitim Ve Oğretim Yılının İkinci Donem Birinci Veli Toplantısı 13102019 Carşamba Gunu Saat 1130 İle 1230 Saatleri Arasında Okulumuz Cok Amaclı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
okulda nasıl daha başarılı olurum Okul Başarısını Artırmanın YollarıBaşarılı Oğrenci Olmanın Yolları Nelerdir Amaclarınızı Belirleyin Başarı icin, oğrencinin hayattan ne beklediğini amacının ne olduğunu bilmesi gerekir Başarılı olmanın tek ve mutlak olcusu iyi bir universiteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Başarılı Olmanın Yolları Nelerdir, Başarılı Olmanın Yolları , Nasıl Başarılı olunur, Amaçlarınızı Belirleyin Başarı için, öğrencinin hayattan ne beklediğini amacının ne olduğunu bilmesi gerekir Başarılı olmanın tek ve mutlak ölçüsü iyi bir üniversiteye girmek, herkesin gıpta ettiği bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Başarılı Olmanın Yolları, Başarılı Olmanın Yolları Nelerdir Maddeler Halinde Başarılı yapabilmek içim öncelikler; Amaçlarınızı Belirleyin Galibiyet için, öğrencinin hayattan ne beklediğini amacının ne olduğunu bilmesi gerekir Başarılı olmanın tek ve mutlak ölçüsü iyi bir üniversiteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt