Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman - Gemiler - AKOR (versiyon 1)

Teoman - Gemiler - AKOR (versiyon 1)
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Teoman Gemiler AKOR (versiyon 1) teoman gemiler akor sen geçerken sahilden sessizce akor ben geçerken sahilden sessizce sen teoman C#m F#m Bir an için çıksam hayatından, B C#m Yanık tenli omuzunda F#m Haykırsam maziden uzaklarda, B G# Şu Anda yanında A B Deniz rüzgara karışmış güneşte C#m F#m Martı(Dalga) sesleri vardı gülüşlerde B E AG# Gülüşlerde gülüşlerde C#m B ) Sen geçerken sahilden sessizce ) A G# ) Gemiler kalkar yüreğimden gizli gizli ) C#m B ) x2 Sen geçerken sahilden sessizce ) A G# ) Gemiler kalkar yüreğimden gizlice ) !YENIDEN!  

Similar threads

Teoman Gemiler AKOR (versiyon 2) teoman gemiler akor gemiler akor teoman notaları akorları Bm Em Bir lahza için çıksam hayatımdan Fm Bm Yanık tenli omuzunda Bm Em Haykırsam maziden uzaklara, F#m7 F#7 Acilen yanında G A Deniz rüzgara karışmış güneşte Bm G 1(Martı sesleri vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden ben giderken sahilden sessizce sen giderken sahilden sessizce sen geçerken geçerken kim söylüyor 1549177428 1549177428...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Teoman Resimdeki Gözyaşları AKOR (versiyon 2) resimdeki gözyaşları akor teoman resimdeki gözyaşları akor birgün belki hayattan bir gün ola ki hayattan bir gün notaları C#m Birgün olur ya hayattan, F#m Geçmisteki günlerden D# Bir avuntu ararsin, G# Bak o zaman resmime, C#m Benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Teoman Mavi AKOR (versiyon 2) teoman mavi akor teoman eylül akşamı akor İntro: c Am F G x2 C AM Kaptan bu değin süratli gitme F G Hava hoş,deniz hoş yelken yeter bize C AM Akış burnu önümüzde F G Mandalina kokuları sahilden dolsun içmize C AM Mutluyum diyorum kendime F G Sağım solum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Teoman Kardelen AKOR (versiyon 3) kardelen akor teoman kardelen akor F# Em F# Em F# Em F# F# Bir telefon çigligiyla yalniz bir güne uyandim Em F#m F# Em Bir an yanimdasin sandim F#m Dün de yok yarin da değil sonsuz bir simdi içinde Em F#m F# Em O an nefessiz kaldim ( F# Em ( Baska...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt