Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman - Güzel Bir Gün - AKOR (versiyon 1)

Teoman - Güzel Bir Gün - AKOR (versiyon 1)
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Teoman Hoş Bir Gün AKOR (versiyon 1) Cm Fm G# G Cm Cm Fm Kabahat yok suçlu değil G# G Cm yaşam böyle anladim Cm Fm Aşk değil bundan böyle yok G# G Cm lakin zamanla alıştım Fm Cm Senle ben her zaman boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp değil olacağız G# G Cm C#m Yavaşça yavaş Cm Sorma neden neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün vefat etmek için Cm Sorma niçin neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün olmek için Cm Fm Hayal yok gerçek yok G# G Cm bak sonunda anladım Cm Fm Yaz yok kış değil G# G Cm bundan böyle zamanı karıştırdım Fm Cm Senle ben defalarca boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp yok olacağız G# G Cm C#m Yavaş Yavaş yavaş Cm Sorma niçin niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak hoş bir gün vefat etmek için Cm Sorma niçin niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün olmek için Fm Cm Senle ben her zaman boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp yok olacağız G# G Cm C#m Ağır Ağır yavaş Cm Sorma neden neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün vefat etmek için Cm Sorma neden niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak hoş bir gün olmek için  

Similar threads

Teoman Güzel Bir Gün AKOR (versiyon 2) Cm Fm Suç yok suçlu yok G# G Cm yaşam böyle anladim Cm Fm Aşk değil artık yok G# G Cm lakin zamanla alıştım Fm Cm Senle ben defalarca boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp değil olacağız G# G Cm C# Yavaşça yavaş Cm Sorma niçin niçin Fm Herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Teoman Aşk Kırıntıları AKOR (versiyon 4) İntro Fm Bbm D# G# C Fm Bbm Yaklastırsana yavas yavas kendini bana D# Cm Fm D# Fm Al içine her yerde derinine sakla kat kasırgana Fm Bbm Yalan soyleme bak gozlerime bitmiş olamaz D# Cm Fm D# Fm Yokla ceplerimi ask kırıntıları kalmıs olmalı biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Teoman Soluk Soluğa AKOR (versiyon 1) soluk soluğa akor teoman nefes nefese akor tab teoman tab Cm ,G# ,Gm ,Bb )x2 Cm G# Yaşam unuturken vardır derken G Cm Burukluğu akar üzerimden Cm G# Fırtınalı açık denizdim ben G Cm Sen ağırbaşlı bir koy ararken Fm Cm Öğrendik yine de ,yaşayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bertuğ Cemil Perişan (akor) İntro: Gm F Gm ) G# Gm G# ) x2 Gm Bi çare gönlüm biçare F Ağlıyor bak kapında Gm Kovulunca kalbinde F Elem çekiyor kalbimde D# Gm Gönlüm gönlüm Gm Bi tedavi gönlüm biçare F Dönüp dolaşıp şu alemde Gm Bir sığınmacı kapında F Sırasını bekliyor D# Gm Gönlüm gönlüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Teoman Renkli Rüyalar Oteli AKOR (versiyon 1) renkli rüyalar oteli akor Cm Arabayı sen kullan demiştim , içkiliyim G Boşver yutalım şeritleri , bas gazadedin Cm Bu otel güzel , adını sevdim G (G#) Orda pek yerlerime dokun , dokunmadığı kimsenin Fm Ayyaş olsak ya , kimiz unutsak ya G Cm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,500Konular
982,598Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt