Teoman Hoş Bir Gün AKOR (versiyon 1) Cm Fm G# G Cm Cm Fm Kabahat yok suçlu değil G# G Cm yaşam böyle anladim Cm Fm Aşk değil bundan böyle yok G# G Cm lakin zamanla alıştım Fm Cm Senle ben her zaman boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp değil olacağız G# G Cm C#m Yavaşça yavaş Cm Sorma neden neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün vefat etmek için Cm Sorma niçin neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün olmek için Cm Fm Hayal yok gerçek yok G# G Cm bak sonunda anladım Cm Fm Yaz yok kış değil G# G Cm bundan böyle zamanı karıştırdım Fm Cm Senle ben defalarca boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp yok olacağız G# G Cm C#m Yavaş Yavaş yavaş Cm Sorma niçin niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak hoş bir gün vefat etmek için Cm Sorma niçin niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün olmek için Fm Cm Senle ben her zaman boyle kalacağız Fm Cm Git gide yürüyüp yok olacağız G# G Cm C#m Ağır Ağır yavaş Cm Sorma neden neden Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak güzel bir gün vefat etmek için Cm Sorma neden niçin Fm Herşey yalnızlıktan G# G Cm Bak bak bak bak hoş bir gün olmek için