Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teoman Kumbaracıbaşı kimdir

Teoman Kumbaracıbaşı kimdir
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teoman Kumbaracıbaşı kimdir teoman kumbaracıbaşı kimdir, kısaca hayatı, yaşam öyküsü, filmleri, hakkında bilgiler Teoman Kumbaracıbaşı, tiyatro sanatçısı ve sinema dizi oyuncusudur Melek'lerim Daha fazla bilgi için aşağıya ininteomankumbaracibasikimdir5c5a5c131696dpngalt :D:D :D:D :D:Dteomankumbaracibasikimdir5c5a5c131696dpngalt :D:D :D:D :D:D 1549425678 1549425678 teomankumbaracibasikimdir5c5a5c131eae8teomankumbaracibasikimdir5c5a5c131eae8teomankumbaracibasikimdir5c5a5c131eae8 18 Ekim 1971 tarihinde Arjantinde dünyaya gelen Teoman Kumbaracıbaşı, 6 yaşındayken Türkiye'ye geldi Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla lisedeyken tanıştı İTÜ Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi Farklı Alanlara Yönlendirilmiş tiyatrolarda sahne önü ve ardından çalıştı 2003 yılında Yazı Tura filmi ilk uzun metrajlı filmi oldu ve burada homoseksüel bir karakter olan Teoman'ı canlandırdı Bu role hazırlanışını şöyle anlatıyor: “Ortaya koymam gereken karakteri sınamak için sokakta fazla çalıştım Saçımı başımı yaptırıp İstiklal Caddesi’nde yürüdüm, Bağdat Caddesi’ne çıktım Sırf hitabe bahanesi olsun diye, insanlara yol sordum Taksiye, otobüse bindim Tepki edinmek istiyordum çünkü Söz atılması tabii oyunculuk anlamında çok hoşuma gitti Seslenmek ama böylece iyiydim Zaten kendi içinizdeki bayan tarafı bulursanız, bunu yansıtırsınız Bir eşcinseli canlandıracağınız zaman, eşcinsellerin de kabul edeceği bir eşcinsel olması lüzumlu Nasıl ayrı öbür heterolar varsa, bambaşka bambaşka homoseksüeller var Birisi kırıtırken, öbür kırıtmıyordur Ben ikincisini his olarak daha içten buldum Eğer izletebildiysem, ne ala Aslı Tandoğan ve Beste Bereket ile Kraft Dublaj Stüdyosunu kurdu 2005 yılında Aşk Yolu isimli TV Filminde rol aldı Yine 2005 yılında Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saatle birlikte Aşka Sürgün isimli dizide Arda ve Civan Azizoğlu karakterlerine hayat verdi Dizi bitmeden diziden ayrıldı 2006 yılında Gözyaşı Çetesi isimli dizide Serdar rolüne hayat verdi şu anda: Omuzumdaki Melek isimli tiyatro oyununda rol almaktadır Bir televizyon dizisinde rol almaktadır Özel Bir Lisenin Tiyatrosunu yönetmektedir(4 senedir)  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt