Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi AKOR (versiyon 1) kupa kızı ve sinek valesi akor kupa kızı sinek valesi notaları teoman ve notaları akor iskambil falı Am G E Bir iskambil falında, çıkmıştık birbirimize Am G E O hoş kupa kızıydı, sinek valesiydim bense Am G E Geceyarısı o perşembe rastladım köprü üstünde Am G E AM Ağlama dedim ,o ağladı trabzanlardan indiğinde C G ) Saçların mı nemli yoksa ıslak mı yaşamak dedim ) F E ) Senin için rüzgarda daima yağmur mu var? ) C G ) A Gözlerin mi daldı yahut sıkıldın mı sorulardan ) F E ) Hiç geçmez mi gözlerinden bu güz? ) Am G ) Bir kar tanesine ol, kon dilimin ucuna ) F E ) B ( 2 defa) Bir kar tanesi ol, eri ağzımda ) Am G E Sırılsıklamdı soyundu, vücuduma dokundu Am G E Azıcık pürüzlü tenimde hayat hücrelerimi buldu Am G E Mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken Am G E Am Tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak HER TARAFTA A ve B Am G E Rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum Am G E Inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına Am G E Uyandım bakakaldım, hayali bir parmağın AM G E Am Bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna