Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teoman - Kupa Kızı Ve Sinek Valesi - AKOR (versiyon 1)

Teoman - Kupa Kızı Ve Sinek Valesi - AKOR (versiyon 1)
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi AKOR (versiyon 1) kupa kızı ve sinek valesi akor kupa kızı sinek valesi notaları teoman ve notaları akor iskambil falı Am G E Bir iskambil falında, çıkmıştık birbirimize Am G E O hoş kupa kızıydı, sinek valesiydim bense Am G E Geceyarısı o perşembe rastladım köprü üstünde Am G E AM Ağlama dedim ,o ağladı trabzanlardan indiğinde C G ) Saçların mı nemli yoksa ıslak mı yaşamak dedim ) F E ) Senin için rüzgarda daima yağmur mu var? ) C G ) A Gözlerin mi daldı yahut sıkıldın mı sorulardan ) F E ) Hiç geçmez mi gözlerinden bu güz? ) Am G ) Bir kar tanesine ol, kon dilimin ucuna ) F E ) B ( 2 defa) Bir kar tanesi ol, eri ağzımda ) Am G E Sırılsıklamdı soyundu, vücuduma dokundu Am G E Azıcık pürüzlü tenimde hayat hücrelerimi buldu Am G E Mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken Am G E Am Tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak HER TARAFTA A ve B Am G E Rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum Am G E Inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına Am G E Uyandım bakakaldım, hayali bir parmağın AM G E Am Bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna  

Similar threads

Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi TAB (versiyon 1) kupa kızı ve sinek valesi tab teoman kupa kızı sinek valesi tab solo teoman ve G33I D3553535553535IBASS TAB AI EI GI DI A66565635535356I EI G33I D3553535553535I AI EI GI DI A66565635535353I E6I ANTRE G#m F# Bir iskambil falında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
İşte size Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkısı Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkısı Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkı Sözleri Teoman'ın en sevdiğim parçalarından biri olan Kupa Kızı ve sinek Valesi adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven bütün misafirlerimiz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Teoman Kupa Valesi Sinek Kızı gitar notası Teoman Kupa Valesi Sinek Kızı akor,tab,nota Kupa Valesi Sinek Kızı şarkısı notası imagesteomankupavalesisinekkizinotasi5adaab2b2fecd Em Am Em Bir iskambil falında cıkmıştık birbirimize G Em O guzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense Am Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Teoman Papatya AKOR (versiyon 1) teoman papatya akor papatya akor teoman ah notaları Am G Bizi taniyan cümbür cemaat bilir, senle ben vaktiyle beri F E Hiç derdimiz olmadan büyümüstük yan yandan Am G Hani fazla sevdigin o filmi, gördükten sonradan F E Kisacik kestirip saçlarini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Teoman Papatya AKOR (versiyon 2) teoman papatya akor papatya akor teoman notaları tab Am G Bizi tanıyan cümbür cemaat bilir senle ben bir zamanlar beri F E Hiç derdimiz olmadan büyümüştük alt yana Am G Hani fazla sevdiğin o filmi gördükten sonra F E Kısacık kestirip saçlarını içtin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt