Teoman Müziği Bıraktı mı? teoman, müzik hayatı, müziği bıraktı mı, içten mu, açıklaması, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548652420 1548652420 teomanmuzigibiraktimi5c4e8f898fca8teomanmuzigibiraktimi5c4e8f898fca8 teomanmuzigibiraktimi5c4e8f898fca8 Teoman demin devlete ait sitesinden müziği bıraktığını açıkladı meleklerAçıklamayı tıpkı yayınlıyoruz; ''Sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum ya çok çok uzun bir vakit veya büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere 3 eylül berlin son konserimdir anlatayım nedenini; önce ufak bir izah etme; artist denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi fazla önemseyerek halletme yoluna dışarı giden kişidir benim durumumda gitar araklamak, şarkı anlatmak vs oluyor bu abuk subuk iş fakat ben şarkı yazma işini defalarca fazla önemsedim, onu defalarca kolladım hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile çok sevdiğim şarkılarımı yazdım hep olduğum birey kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım defalarca istediğim dek iyi bir insan olamadım lakin çalıştım küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir düş kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım düş olduğunu bile bile neyse, işte bu hayal bundan böyle beni tatmin etmiyor kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum bir özgürlük ve gerçeklik duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş yalnızca sahnede yaşayabildiğim bir hayal bu çünkü bir çok arkadaşımdaki hayal kırıklığı bende de var bu hayal beni memnuniyet etmeyince, önemli olmadığını bildiğim diğer bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da fazla çalışmaya karar verdim gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma lakin bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum o yüzden pes diyorum böylece düzelmesi fiilen fazla uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim fiilen bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için hayal edilmiş şeylerdi inanması defalarca kolay olmuyor böylece, gereksiz yere kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim kendimi yorarken, onları da çok yordum, üzdüm fazla teşekkür ederim hepsine sizlere de bu bir üzüntü yazısı değil, bir rahatlama yazısıdır teoman '' id