Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman Müziği Neden Bıraktı

Teoman Müziği Neden Bıraktı
0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Teoman Müziği Bıraktı
Ünlü rock sanatçısı Teoman müziği bıraktığını duyurdu

Devlete Ait sitesinden bir açıklama yapan Teoman, 'sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum ya fazla çok uzun bir vakit ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere 3 Eylül Berlin son konserimdir' dedi

İşte Teoman'ın o gerekçesi:

Anlatayım nedenini;

Önce minik bir izah etme; ressam denilen mahlukat, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına abuk subuk gelecek bir işi fazla önemseyerek halletme yoluna dışarı giden kişidir Benim durumumda gitar araklamak, şarkı bildirmek vs oluyor bu saçma iş Ama ben şarkı yazma işini hep fazla önemsedim, onu hep kolladım hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile Fazla sevdiğim şarkılarımı yazdım

HEP OLDUĞUM KIŞI KALMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM

Her Zaman olduğum birey kalayım diye de çok uğraştım, fazla çalıştım Bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım tekrar tekrar istediğim kadar iyi bir insan olamadım Lakin çalıştım

Küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum , nerede ne varsa peşine düşüp takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım Düş olduğunu bile bile

HAYAL KIRIKLILIĞI BENDE DE VAR

Neyse , işte bu düş artık beni memnun etme etmiyor Kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum Bir serbest ve hakikat duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsilcilik etmiyormuş Sadece sahnede yaşayabildiğim bir düş bu çünkü Bir fazla arkadaşımdaki hüsran bende de var

Bu düş beni memnuniyet etmeyince,önemli olmadığını bildiğim diğer bir takım hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım hiç olmazsa dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim Dar tuttum kararımı , kimseye de söylemedim Hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma
Lakin bir süredir kendime bakıyorum ve fazla yorgunum O yüzden pes diyorum Böylece düzelmesi sahiden fazla uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 yıllık bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim Sahiden bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için düş edilmiş şeylerdi İnanması her zaman kolay olmuyor
Bu Nedenle, boşu boşuna kendimi de , çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim Kendimi yorarken, onları da çok yordum , üzdüm fazla teşekkür ederim hepsine Sizlere de bu bir hüzün yazısı yok, bir rahatlama yazısıdır *

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt