Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Teoman - Papatya - AKOR (versiyon 1)

Teoman - Papatya - AKOR (versiyon 1)
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teoman Papatya AKOR (versiyon 1) teoman papatya akor papatya akor teoman ah notaları Am G Bizi taniyan cümbür cemaat bilir, senle ben vaktiyle beri F E Hiç derdimiz olmadan büyümüstük yan yandan Am G Hani fazla sevdigin o filmi, gördükten sonradan F E Kisacik kestirip saçlarini içtin birincil sigarani ( A ( Oh papatya ( D ( Yüzümün haline bak ( A ( Seninle kim kalacak ( E C B A A ( Isiklar kapaninca, benden çok uzaktan ( A ( Oh papatya ( D ( Son bir kere bana bak ( A ( Seninle kim kalacak ( E C B A ( Isiklar kapaninca, buradan çok uzaktan Am Süre mi degisti yoksa ben mi G Geride kaldi o günler F E Aklim emin karismis, yüzümde gölgeler Am G Senin için saklayip, sana getirip anlattigim her sey F E Artik çok bos geliyor, yalan bütün kelimeler BITMIŞ A Am G Simdi o günlere dönüp seni düsündügüm anlarda F Hala üstümde kokun E Sesin kulaklarimda  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt