Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman Romantik şarkı sozu

Teoman Romantik şarkı sozu
0
236

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Teoman Romantik Şarkısının sozu
Teoman Romantik sozleri
Romantik şarkı sozu

Sensizlik neymiş
Tenime canıma sor
Celladım ol gel
Bana son arzumu sor
Ne bir sigaram ne de ucu yanık bir resim
Ne bi itiraf
Bileyim ki baharda ben boşuna olmedim
Tek arzum var
Romantik, romantik Romantik, romantik
Romantik bir oyun yine seninle
Baharda sensiz olmak
Ne kadar zor Guneşim olsan
Isıtsan cok mu zor
Boş adamın loş ışığı bi daha titredi
Seni istedi
Yaktığın tek mumun alevi daha sonmedi
Tek nefeste
Romantik, romantik, romantik, romantik
Ne bir sigaram ne de ucu yanık bir resim
Ne bi itiraf
Bileyim ki baharda ben boşuna olmedim
Tek arzum var

Similar threads

Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozu Yusuf Guney İki Romantik Deli Şarkı Sozleri Hayattan Cok Yoruldum Bilinmez Oldum Bu Genc Yaşımda Gulen Bu Gozlerim Gulmeye Umutsuz Sen Gelinceydi Tut Ellerimden Hayatı Tut Yureğinden Bize Lutfedilen Bu Aşkı Al Gel Gonlume Koy Gel Tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkısı Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Olduren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
14 Şubat’ta sevdiğinizi surprizlerle şımartın 1 Romantik mum yolu Mumların romantik gucu tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere kucuk, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sevgililer gunu değişik ilginc ve enteresan hediyeler ve fikirler Aşkınızı kaydedin Bir kaset veya CDye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin icin ne kadar onemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin Ona ozel aşk şarkısı Muzikle aranız iyiyse, ona aşkınızı anlatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Eşsiz Suprizler Sevgililer Gunune Ozel Sevgililer Gunu İcin Muhteşem Suprizler Sevgilinize Sevgililer Gunu Suprizi 2019 Sevgililer gununde sevgilinize sevdiginizi gosterecek eşsiz ve buyuleyici suprizler imagessevgililergunuicinsuprizler5ad1823240e67 Romantik mum yolu Mumların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt