Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman Tesadufen şarkı sozu

Teoman Tesadufen şarkı sozu
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Teoman Tesadufen şarkı sozleri
Tesadufen şarkısı sozleri teoman
2019 Teoman Tesadufen

Bi yaprak ucuyor ağactan
Pat diye kucağıma
Adını gordum sanki damarında
Uykularımı bolen
Gunduzumu geceden
Adını duydum sanki dudağında
Hala aşkta umudun varsa
Her baharda yağmurda
Hala aşkta umudun varsa
Aşk da zaten tesadufen
Martılar ucuyorlar
Pat diye kucağıma
Adını gordum sanki kanadında
Uykularımı bolen
Gunduzumu geceden
Adımı duydum sanki dudağında
Hala aşkta umudun varsa
Her baharda yağmurda
Hala aşkta umudun varsa
Aşk da zaten tesadufen
Hala aşkta umudun varsa
Her baharda yağmurda
Hala aşkta umudun varsa
Aşk da zaten tesadufen

Similar threads

Teoman Romantik Şarkısının sozu Teoman Romantik sozleri Romantik şarkı sozu Sensizlik neymiş Tenime canıma sor Celladım ol gel Bana son arzumu sor Ne bir sigaram ne de ucu yanık bir resim Ne bi itiraf Bileyim ki baharda ben boşuna olmedim Tek arzum var Romantik, romantik Romantik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Gunce Koral Eski Şarkı Şarkı Sozu Gunce Koral Eski Şarkı Şarkı Sozleri Gunce Koral Eski Şarkı İcinin gittiği eski bi şarkı Takvimlerde asılı kalan geceler Biriktirdiğim isimsiz mektuplar Bana yasak uzak bu şehirler İcinin gittiği eski bi şarkı Takvimlerde asılı kalan geceler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yıldız Tilbe Oynama sozleri Yıldız Tilbe Oynama şarkısının sozleri Yıldız Tilbe Oynama şarkı sozu oku Cok rahatsın cunku sana nereden baksan gorunuyorum Fazla incittim şu gururumu senin icin oraya gelirken Belki sen de haklıydın bu cureti bana bakışıp aldın ya Coz gomleğimin duğmelerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Teoman Martılar şarkısı sozleri Teoman Martılar şarkı sozleri martılar şarkısı teoman 2019 Gozlerim boş bakıyor ufukta bir şeye Mutluluk veda ediyor ılık nefesiyle Bu sabah sanki butun cevaplar Kanatlaşmışken bir bulut saklıyor Sanki akacak yaşları uykusuz gozlerimden Bir vapur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sezen Aksu Paramparca Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz biraz Biraz şarap onceydi Nasıl oluyor vakit bir turlu gecmezken Gunler hayatlar geciyor Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında Ya da boş bir yuzme havuzu sonbaharda Cok mu ayıp hala mutluluk istemek Neyse zaten hic halim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt