Teoman Yeni Albümünü Ne Süre Yapacak? Bu sayfa; Teoman Yeni Albümünü Ne Zaman Yapacak haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçen yaz müziği bıraktığını ifade eden Teoman hayranlarını şoke etmişti Oysa sonradan müzikten kopamayan Teoman sahneye çıkmıştı Şimdilerde ise yeni bir konser ve albüm albüm hazırlığında İşte teferruat 1548623355 1548623355 teomanyenialbumununezamanyapacak5c4e1dffb9326teomanyenialbumununezamanyapacak5c4e1dffb9326 teomanyenialbumununezamanyapacak5c4e1dffb9326 Teoman, müzikten koptuğu dönemin arkasından vereceği ilk büyük konser için gün sayıyor artık Sahneyi özlemiş şarkıcı, seyircisi de onu lakin hayranları, yeni bir albüm için 20 sene bekleyebilir Vodafone sponsorluğunda düzenlenecek Freezone etkinliğinde sahne alacak Teoman, 9 Mayıs 1 Haziran arasındaki konserler dizisiyle ilgili basın toplantısında soruları yanıtladı Müziğe ara verdikten sonra her şeyi denediğini, bir dönem New Yorkta yaşayıp yoga, resim ve fotoğrafçılıkla ilgilendiğini anlattı şarkıcı Niçin müziğe döndünüz? sorusuna Teoman, Diğer bir işte başarılı olmadığımı gördüm Bu yüzden başarılı olduğum işi yerine getirmek istedim yanıtını verdi Eşinin bu süreçte kararlarına karışmadığını bildiren şarkıcı, merak edilen soruyu da cevapladı: Bebek beklemiyoruz Yeni albüm konusundaysa temkinliydi Teoman: Yapmaya çalışıyorum fakat geçen iki senede sadece bir şarkı yazabildim Yani bir 20 yıl bekleyebilirsiniz Freezone konserleri, 9 Mayısta Gaziantepte Teomanla başlayıp 1 Haziranda Parkormanda sona eriyor Kapanış gününde Teomanın yanı sıra, Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Social Inclusion Band ve DJ Hakan