Teoman Zamparanın Ölümü AKOR zamparanın ölümü akor teoman pardon sizi birine benzettim pardon sizi birine benzettim geçmiş yıllardan geçmiş yıllardan ant ederim azcık içtim bu halim doğuştan Am F E Pardon sizi birine benzettim gecmis yillardan Am F E Ant ederim azcik ictim bu halim dogustan Am F E Sampiyonum sanirken diskalifiye oldugumdan Am F E Iste sevgili bayan tüm gevezeligim bundan Am F E Bir kiz tanirdim önceden hayat berbatderdi Am F E Los kalbinde hayal kirikliklari biriktirirdi Am F E Her filmden kitapdan bir rol secerdi Am F E Begensin diye gelirse vefat makyaiz gezmezdi F G C Am Tanirsiniz benim gibilerini bos sokaklardan F G C Am Cizgilere basmadan büyümeye calisan insanlardan F G E Fakat dün aksam dedim ki kendi kendime ( Am E ) ( Düsünme) 2 Dm F CAm ) 2 ( Kim anlamiski sen anlayasin böyle ) Am F E Bir sey söyledi ki kendimce de dogru bir bar filosufu (Am) (F) (E) Cok kadin hic kadindir oglum yanlizliktir sonu Am F E Kadehte yansimama baktim ayakli bir kanittim Am F E Kadin dergileri testlerinde her soruya yanittim Am E ( Düsünme) 2 Dm F CAm 2 ( Kim anlamiski sen anlayasin böyle ) (Am) (F) (E) Öyle güzelsiniz ama galiba korkmaya baslamali (Am) (F) (E) Sizin kadar güzel elde etmek hemen yasaklanmali (Am) (F) (E) Durun varsayım edeyim baliksiniz degil mi ? (Am) (F) (E) Cok yanlizim n`olur size gidelim mi? Am E Düsünme