Teoman'dan itiraf Teoman verdiği röportajda acayip bir itirafta bulundu Teoman, Boxer dergisine verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu Ünlü rock'çı, Uyuşturucunun tadını bilirim ama bana yerinde şeyler değil onlar Benim ilacım alkoldür Viski ve rakı içerim Shot yapmayı seviyorumdedi Müziğiyle olduğu dek süratli gece hayatı ve aşklarıyla da magazin gündeminden hiç düşmeyen Teoman, ünlü erkek dergisi Boxer’a verdiği röportajda siyasetten özel yaşamına değin birçok konuda muhabere açıklamalarda bulundu İşte o röportajdan garip bölümler Şan olmadan önce daha pozitif kişiyle birlikte oldum Ilk başlarda gece dışarı çıkma nedeni daha fazla cinseldi Daha Sonra o nedenler daha aza inerken, gece hayatına tiryakilik ortaya çıktı Arkadaşlarla oturup konuşuyoruz Ayıp yok mi kardeşim? 40 yaşına geldik, oturalım evimizde!diyoruz Bir Zamanlar zamparalık için çıkardık, şimdi öyle yok Bundan Böyle emrindeki tesirine alışmışız Aslında evlenmek istemiyorum ama çocuk istiyorum Seksi yok, diğer ilişki formlarını da seviyorum Erkeklerle beraber olmaktansa kadınlarla beraber edinmek hoşuma gidiyor Fakat sevgililiklerim de tek gecelik ilişkilerle başladı benim YERLERİ SİLDİM BULAŞIK YIKADIM Uyuşturucunun tadını bilirim, lakin bana uygun şeyler değil onlar Benim ilacım alkoldür Viski ve rakı içerim Shot yapmayı seviyorum Teşvikiye’deki evimden Cihangir’deki evime geçtim Öteki ev, parti mekánı gibi olmuştu son zamanlarda Kimin kaldığını bilmiyordum O yaşam biçimi beni yordu Bundan Böyle böylece yaşamak istemiyorum id 25 yaşında yurtdışına çıktım Param yoktu, kız arkadaşımda kalıyordum Geçinebilmek ve ders almak için bir kafede bulaşık yıkadım, yemek yaptım, yerleri sildim Tek tabanca çalışıyordum Bir patron vardı bundan başka ben Bacak işlerini yapıyordum AKP hakkında bir sürü suçlama var, onları az önce bilmiyoruz ama bir şeyden eminim Estetikle ilgili büyük bir kaygım var Taşra estetiğini Türkiye’ye, bilhassa de İstanbul’a getirdiler Zaten estetikten bahsedeceksek, bir partinin ambleminde ampul olur mu? Şunu da görmezden gelemeyiz; Türkiye ağır ağır muhafazakárlaşıyor gerçi bir İran olamayız internethaber