Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teomanın Açıklaması ( müziği bırakan teomanın basın açıklaması ve yazısı )

Teomanın Açıklaması ( müziği bırakan teomanın basın açıklaması ve yazısı )
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Teomanın Açıklaması ( müziği bırakan teomanın basın açıklaması ve yazısı ) teoman ın açıklaması teomanin aciklamasi teoman basın açıklaması teomanın ''Sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum ya çok fazla uzun bir süre veya büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere 3 eylül berlin son konserimdir anlatayım nedenini; önce küçük bir izah etme; ressam denilen mahlukat, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına abuk subuk gelecek bir işi fazla önemseyerek halletme yoluna giden kişidir benim durumumda gitar aşırmak, şarkı bildirmek vs oluyor bu saçma iş fakat ben şarkı yazma işini her zaman fazla önemsedim, onu hep kolladım hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile fazla sevdiğim şarkılarımı yazdım her zaman olduğum birey kalayım diye de çok uğraştım, fazla çalıştım bir kaç prensibim oldu, onları da kollamaya çalıştım tekrar tekrar istediğim dek iyi bir insan olamadım fakat çalıştım küçücükken bu ülkede rock müziğe dair bir hayal kurdum, nerede ne varsa takip ettim, ardına düştüm, her şeyini gözledim, inandım hayal olduğunu kasten neyse, işte bu düş bundan böyle beni hoşnutluk etmiyor kendimi, arkadaşlarımı hayalkırıklığı içinde görüyorum bir özgürlük ve realite duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş yalnızca sahnede yaşayabildiğim bir düş bu çünkü bir fazla arkadaşımdaki hüsran bende de var bu düş beni memnun etme etmeyince, önemli olmadığını bildiğim öteki bazı hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım hiç olmazsa dedim, daha da fazla çalışmaya karar verdim kuytu tuttum kararımı, kimseye de söylemedim hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma ama bir süredir kendime bakıyorum ve fazla yorgunum o yüzden pes diyorum bu nedenle düzelmesi gerçekten çok uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim doğrusu bir önemleri yoktu, hayatın gerçekleriyle uğraşmamak için düş edilmiş şeylerdi inanması her zaman basit olmuyor bu nedenle, gereksizce kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim kendimi yorarken, onları da fazla yordum, üzdüm fazla teşekkürler hepsine sizlere de id bu bir keder yazısı yok, bir rahatlama yazısıdır teoman ''  

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt