Teoman'ın müziği bırakmasının nedeni teoman müziği bıraktı, bırakıyor, bırakacakmı, nedenleri, sebepleri, nelerdir, hakkında tüm detaylı bilgiler burada arkadaşlar Dün oysa :wwwbilgilihocamcommagazin197505teomandanyenimektuphtml bu haberimizde Teoman'ın müziği bırakmasının nedenlerini anlatan, bir Teoman mektubu yayınlamıştık sizlere Melek'lerim Bu gün ise o maktupta bahsi geçen nedenleri açıkça anlatan bilgileri sunuyoruz 1548653625 1548653625 teomaninmuzigibirakmasininnedeni5c4e943e90139teomaninmuzigibirakmasininnedeni5c4e943e90139 teomaninmuzigibirakmasininnedeni5c4e943e90139 Teoman’ı müziği bırakmaya götüren sürecin ayrıntıları ortaya çıktı Yakın zamanda keza teyzesini hem de yakın arkadaşı Murat Çetintürk’ü kaybeden Teoman, bir mektup yazarak “Onlarla geçiremediğim vakitlere üzülüyorum ve bundan sonradan sevdiğim insanlarla daha pozitif birlikte almak istiyorum dedi ROCK müziğin önde gelen isimlerinden Teoman’ın internet sitesinde müziği bıraktığını açıklaması, müzik dünyasında bomba etkisi yarattı Teoman’ın müziği niçin bıraktığı hakkında özellikle sosyal paylaşım sitelerinde farklı alanlara yönlendirilmiş görüşler ortaya atıldı Bunun üstüne bir mektup yazan rock’çı, teyzesi ve yakın arkadaşı Murat Çetintürk’ün ölümlerinin kendisini fazla etkilediğini ve bundan böyle sevdikleriyle daha pozitif zaman geçirmeye karar verdiğini açıkladı: Beni kuytu bırakın “Fazla kısa bir vakit içinde, çok sevdiğim iki insanı kaybettim Ve bu acıları halledemeyince, her zamanki formülümle müziğe sığındım Bundan Böyle zor geliyor İleride daha da zorlama gelecek Onlarla geçiremediğim vakitlere üzülüyorum Ve bundan sonra sevdiğim insanlarla daha fazla birlikte almak istiyorum Şarkılarımı yazdım, oradalar Dinlenilirlerse, sevilirlerse, yaşarlarsa çok mutlu olacağım Lakin yalnızca alışkanlık nedeniyle, konserler verebilmek, oyunda kalabilmek namına savaşmayacağım, üstümü başımı kirletmeyeceğim Ortalık fazla çamurlu Durum bu dek fiilen Önümde iki tane konserim var 3 Eylül’de son konserimi veriyorum Ondan daha sonra da kendimi emekli ediyorum Yapmadığım, içimde kalan şeyleri yapacağım Teoman, mektubunu “Biraz rahat bırakılırsam, fazla mutlu olacağım notuyla bitirdi