iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;
Yarım kilo patates 400 gram kaşar rendesi Garnitür Mısır Siyah zeytin Yeşil zeytin Kornişon Turşu Sosis Tereyağ Tuz
Hazırlanışı;
Patatesleri soyup, haşlıyoruz Haşlanan patatesleri çatal yardımıyla tamamen ezip, tuz, tereyağı ve 200 gram kaşar rendesiyle karıştırıyoruz Bu karışımı fırına girebilecek borcama yayıyoruz, üzerine garnitürü, zeytinleri, mısırı, turşuyu ve sosisleri serpiyoruz En üste kalan kaşarları serpip fırına veriyoruz, kaşarların üzeri kızarınca fırından alıyoruz, çok kolay, yiyen herkesin beğendiği ve gerçek kumpir tadında bir tarif Umarım sizde beğenirsiniz
Afiyet olsun
Yarım kilo patates 400 gram kaşar rendesi Garnitür Mısır Siyah zeytin Yeşil zeytin Kornişon Turşu Sosis Tereyağ Tuz
Hazırlanışı;
Patatesleri soyup, haşlıyoruz Haşlanan patatesleri çatal yardımıyla tamamen ezip, tuz, tereyağı ve 200 gram kaşar rendesiyle karıştırıyoruz Bu karışımı fırına girebilecek borcama yayıyoruz, üzerine garnitürü, zeytinleri, mısırı, turşuyu ve sosisleri serpiyoruz En üste kalan kaşarları serpip fırına veriyoruz, kaşarların üzeri kızarınca fırından alıyoruz, çok kolay, yiyen herkesin beğendiği ve gerçek kumpir tadında bir tarif Umarım sizde beğenirsiniz
Afiyet olsun