Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terbiye ile ilgili sozler

Terbiye ile ilgili sozler
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
terbiye ile ilgili ozlu sozler,terbiyeyle ilgili sozler,terbiye uzerine sozler

1Terbiyenin gayesi, insanlarda bulunan kabiliyetleri geliştirmektir ( Eflatun )

2Heykeltıraşlık, bir taş yığını icin ise, terbiye de insan icin odur ( Addison )

3Ana baba iyi terbiye almışlarsa, cocuklar da terbiyeli olur ( Goethe )

4Terbiye sınırlarından dışarıya cıkan, bir daha iceri giremez Terbiye kaybetmemeye bakmalı ( Boileau )

5Yaşlandığında cocuklarından bekleyeceğin şey, senin babana yaptığındır ( Pittacus )

6İnsan eğitimle doğmaz ama eğitimle yaşar ( Cervantes )

7Terbiye, ana kucağında başlar; her soylenilen kelime, cocuğun şahsiyetine konan bir tuğladır ( Namık Kemal )

Similar threads

Terbiye ile ilgili ozlu sozler,Terbiye ile ilgili Soz ,Terbiye ilgili Guzel Sozler,Terbiye Uzerine Atasozleri 1Terbiyenin gayesi, insanlarda bulunan kabiliyetleri geliştirmektir ( Eflatun ) 2Heykeltıraşlık, bir taş yığını icin ise, terbiye de insan icin odur ( Addison ) 3Ana baba iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
ilkoğretim haftasıile ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ozlu sozler,ilkoğretim haftasıyla ilgili ozlu sozler,ilkoğretim ile ilgili ozlu sozler Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) Ana ve babaların cocuklarına bırakacakları en buyuk miras; eğitimdir (Hz Muhammed) İnsanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İlkoğretim Haftası İle İlgili Guzel Sozler İlkoğretim Haftası Hakkında ozlu Sozler İlkoğretim İle İlgili Sozler * Eğitimsiz insan, ruhsuz bedene benzer (Arap atasozu) * İnsan eğitimle doğmaz, ama eğitimle yetişir (Cervantes) * Hic bilenle bilmeyen bir tutulur mu? (Hz Muhammed) * Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
ilkoğretim haftası atasozleri, ilkoğretim haftası ile ilgili atasozleri ilkoğretim haftası ile ilgili guzel ozlu sozler, atasozleri Oğrenim, aklın gucunu geliştirir Bilmemek ayıp değil, bilmediğini oğrenmemek ayıptır Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer İlkoğretim davası, insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt