iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
12 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp, bir tencereye koyunİri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 12 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin (Suyu biterse her 15 dakikada bir 12 fincan ılık su ilave edebilirsiniz)
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 12 kahve fincanı suyu çırpın
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün Karıştıp servis yapın
1 kg kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
12 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber
HAZIRLANIŞI
Eti yıkayıp, bir tencereye koyunİri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 12 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin (Suyu biterse her 15 dakikada bir 12 fincan ılık su ilave edebilirsiniz)
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 12 kahve fincanı suyu çırpın
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün Karıştıp servis yapın