Edepli Kuzu İncik terbiyeli kuzu incik kuzu incik haşlama edepli haşlama çorbası çorbası Malzemeler 1 kg kuzu incik 4 adet orta irtifa soğan 3 Adet patates 3 adet havuç 1 çorba kaşığı tereyağı Nezaket için: 3 yumurta sarısı 2 limonun suyu 12 kahve fincanı su Tuz, Karabiber Yapilis Tarifi Eti yıkayıp, bir tencereye koyunİri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 12 dere bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana değin orta ateşte pişirin (Suyu biterse her 15 dakikada bir 12 fincan ılık su ek edebilirsiniz) Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 12 kahve fincanı suyu çırpın Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün Karıştıp servis yapın id