Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terbiyeli kuzu kapama

Terbiyeli kuzu kapama
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler

1 kg yağlı kuzu eti 5 su bardağı su 10
15 taze soğan 1 demet maydanoz 1 demet taze nane 1 tatlı kaşığı tuz 2

3 dal ıspanak 5

6 yaprak kıvırcık marulTerbiye için: 2 yumurta sarısı 1 limonun suyu 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı kapamanın ılık suyu

Terbiyeli kuzu kapama hazırlanışı
Eti 4 veya 6 parçaya bölüp yıkayın Tencereye alıp suyunu ilave edin Kaynamaya başlayınca kaşıkla köpüğünü alın Soğanları uzun parçalar halinde doğrayın Maydanoz, nane, kıvırcık ve ıspanakları temizleyip kıyın Tuz, soğan ve tüm yeşillikleri tencereye ilave edin

Terbiye için; yumurta sarıları, limon suyu ve unu bir kapta çırpın Kapamanın suyundan 1 kepçe alıp karışıma ekleyin Terbiyeyi tencereye ilave edip 12 taşım daha kaynatın Sıcak olarak servis yapın

Afiyet olsun


 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt