iltasyazilim
FD Üye
Terbiyeli Tike Kebabı nasıl yapılır
Edepli Tike Kebabı Tarifi
Edepli Tike Kebabı
MALZEMELER
500 gr Kebablık et 100 gr kuyruk 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı zeytinyağı bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuzlu
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, özlem edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Terbiyelenmiş etler şişlere 34 et 1 kuyruk olarak saplanır Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir Servis yapılır Afiyet olsun *
Edepli Tike Kebabı Tarifi
Edepli Tike Kebabı
MALZEMELER
500 gr Kebablık et 100 gr kuyruk 3 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı zeytinyağı bir tutam kırmızı biber, toz biber ve tuzlu
HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, özlem edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Terbiyelenmiş etler şişlere 34 et 1 kuyruk olarak saplanır Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir Servis yapılır Afiyet olsun *