iltasyazilim
FD Üye
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı bulgur
*2 su bardağı sıcak su
*1 çay bardağı tel şehriye
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*4 tatlı kaşığı tereyağı
*Tuz
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle sıvı yağımızı tencere koyup üzerine tel şehriyeyi atıp rengi dönene kadar kavuruyoruz Bulguru atıp onuda biraz kavuruyoruz ve kaynamış suyunu tuzunu ilave ediyoruz Daha sonra üzerene küçük parçalar halinde tereyağını bırakıyoruz Suyu çekene kadar pişiriyoruz ve tencerenin ağzını kağıt havluyla kapatıp dinlendirdikten sonra servis ediyoruz
AFİYET OLSUN
*1 su bardağı bulgur
*2 su bardağı sıcak su
*1 çay bardağı tel şehriye
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*4 tatlı kaşığı tereyağı
*Tuz
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Öncelikle sıvı yağımızı tencere koyup üzerine tel şehriyeyi atıp rengi dönene kadar kavuruyoruz Bulguru atıp onuda biraz kavuruyoruz ve kaynamış suyunu tuzunu ilave ediyoruz Daha sonra üzerene küçük parçalar halinde tereyağını bırakıyoruz Suyu çekene kadar pişiriyoruz ve tencerenin ağzını kağıt havluyla kapatıp dinlendirdikten sonra servis ediyoruz
AFİYET OLSUN