Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tereyağlı Etli Barbunya

Tereyağlı Etli Barbunya

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Tereyağlı Etli Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

*200 g dana kuşbaşı
*2 su bardağı barbunya
*1 adet orta boy kuru soğan
*1 adet orta boy patates
*1 yemek kaşığı salça
*Tuz, karabiber, safran, tereyağı

Tereyağlı Etli Barbunya Tarifi Yapılışı Barbunya akşamdan ılık tuzlu suda ıslatılır Ertesi gün yıkanır, tekrar su koyularak pişmeye bırakılır Eti de başka bir tencerede pişirilir Soğanı, küçük doğranarak tereyağında kavrulur Üzerine pişmiş suyu süzülmüş barbunya, pişmiş olan et, kuşbaşı doğranmış patates, salça, tuz, karabiber, safranı da ilave edilerek 5 dakika kavrulur Sonra etin suyu bir miktarda kaynamış su ilave edilerek patatesler pişene kadar kısık ateşte pişmeye bırakılır
 
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt