Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terim İstedi Ama...

Terim İstedi Ama...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Terim istedi, ben görüştüm lakin o Almanya'yı seçti

Önce Mesut ’a telefon açtım arkasından babasıyla konuştum Babası, oğlunun Almanya adına oynayacağını söyledi

ASLINDA Mesut Özil olayı, Türkiye ’nin senelerdir kanayan yarasıdır Türkiye ’de yeni futbolcuların bulunması, Avrupa ’daki Türk futbolcuların taranması gibi olaylar hikaye olmuştur Nerede benzeyen dost var, kendi tarafında antrenörler var, Milli Ekip daha aşağı yapılarında onlara ödev verilmiştir
Avrupa ’da da temsilciliklerde aynı olaylar yaşanmıştır Ben bir kanımca Almanya ’ya giderek 20 ’den artı Türk kulübünde görüşmeler yaptım Şehir büyük kasaba dolaştım
Derhal gelelim Mesut Özil ’e “Fatih Terim, Mesut ’u aldı mı almadı mı? Mesut, Türk Ulusal Takımı ’na gelecek mi gelmeyecek mi? tartışmaları sürerken, Mesut ’a telefon açtım

Babası menajeri gibi
Önce onunla, sonradan babasıyla konuştum Bana birincil söylenen kendileriyle yeteri dek ilgilenilmediği tabi çizildikleri, bu konuda kırgın olduklarıydı Fatih Terim ’in değişik açıklamlarını okudum, o da diğer şeyler söylüyordu Sonradan Mesut ’un babası Mustafa Özil ’le bir kez daha konuştum telefonda Babası menajeri gibiydi ve belli cümleler kullanmıyordu Suçlamalar yapıyordu O vakit anladım oysa, babaoğulun niyetleri Türkiye yok Fakat Türkiye ’de basında bütün tersi yorumlar çıkıyordu
Bütün bu sıralar bir gün beni Fatih Hoca aradı; “Erman dedi ve ekledi: “Bu Mesut Özil konusunda n ’olursun bize muavin ol Çünkü konu Türk Milli Takımı Mesut Özil ’e ihtiyacımız var ve onu Ulusal Takım ’da bakmak istiyorum Sen Mesut ve babasıyla görüşüyormuşsun Arabulucu olursan fazla sevinirim Ben de haliyle “içinden gelerek diye cevap verdim ve Mesut ’un babasını bir defa daha aradım

Hocaya adaletsizlik etmeyin
Bu sefer kıvırtacak hali yoktu Çünkü Fatih Öğretmen beni elçi atama etmişti Net cevaplar vermeye zorunlu kaldı Ve oğlunun Alman Ulusal Takımı ’nda oynayacağını, tercihini o yönde yapacağını söyledi Yukarıda Allah var Ben de rahatlamıştım Çünkü durum sürüncemede kalmaktan çıkmıştı Ama o sıralar ve daha sonra Fatih Hoca bu konuda suçlanmaya devam edildi Ben de bu sıralar bu olayı pozitif dillendirmedim Çünkü gazeteciydim, Fatih Öğretmen da beni bir arkadaşı olarak aramıştı Bunu sütunlara taşıyamazdı Şimdi bakıyorum, Fatih Öğretmen suçlanacak ayrıca de haksız yere Bu konuda Fatih Öğretmen ’nın ne düşündüğünü ve neler yaptığını bilen birisi olarak şimdi bunu kâğıda dökmek zorunda kaldım *

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt