Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terk edilecek kadın değilim

Terk edilecek kadın değilim
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Terk edilecek bayan değilim Benden aferim sana Herkes böyle sahip çıksın evliliğine Düşman sevindirmeyelimterkedilecekkadindegilim5c4e7d03ce8ccalt Geçelim habere 1548647678 1548647678 terkedilecekkadindegilim5c4e7d040e98cterkedilecekkadindegilim5c4e7d040e98c terkedilecekkadindegilim5c4e7d040e98c Tanyeli, marjinal bir kulüpte sahne aldı diye arasının açıldığı eşi Alex ile barıştı: Evlilik çocuk oyuncağı değil! Dedikodular fena niyetli, kocamdan katiyen ayrılmam Marjinal bir kulüpte sahne aldığı için eşi Alex ile araları açılan hatta bu yüzden, eşinin sinirlenerek Atina'ya gittiği söylenen Tanyeli, aradaki buzları eritmeyi başardı Henüz bir aylık evli olan Tanyeli, boşanacakları yönünde çıkan dedikodulara tepki göstererek, Ben bir ayda terk edilecek kadın mıyım! Yüzüne bakılmayacak çirkin miyim! Evlilik çocuk oyuncağı değil; kocamdan asla ayrılmayacağımdedi Tanyeli sözlerini şöyle sürdürdü: Sinirleniyorum Ben, evlilik kurumunun ciddiyetine çok fazla inanan bir insanım Bu sebepten Alex ile evlenmeden önce düşünüp, bu sorumluluğu göğüsleyeceğime kanaat getirip böylece evlendim Ama hakkımda meydana çıkan ayrılık dedikodularına artık sinirleniyorum Bunlar, fena niyetle ortaya atılan dedikodular Eşimle çok mutluyum ve boşanmak için evlenmedim Alex ile ayrılmaya hiç niyetim değil Kimse gereksizce heveslenmesin  

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt