Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terk etti gitti..

Terk etti gitti..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Uzun zamandır forumda yoktumVe tekrardan burdayım

Bir kız vardı tesadüfen dönemin başında tanışmıştıkBaşlarda sevmiyordum bu kızı ilgi duymuyordumBaşka konuştuğum kızlar vardı keza ola ki o yüzdendir bilmiyorumHatta bu konuştuğum kızla bahsettiğim kız arasında kavga bile çıkabilecekti o derece yaniNeyse velhasıl kelam aradan aylar geçti tabi biz arkadaş da olsak sevgili gibiyiz iyiyiz falanAyrıca bu kızın çok önemli aile problemleri var annesi ile dargın babasını sevmiyor annesi baskı uyguluyor falan bağlı ben elimden geldiğince destek oluyorumSomestr tatilinde kızı bildiğin nazi kampına aldılar bir gün sadece buluşabildik ve onda da kız fazla kötüydü neyse somestr bittiArtık hislerim kabarmaya başlamıştı bilmiyordum bana çok yardım olmuştu gözümü açmamı sağlamıştı diğer (yazının başında bahsettiğim) kızlara karşı

Destek oldu yapma etme vs dediİyiliğimi istedi hediyeler verdi banaSonradan bir gün ben buna bir şaka yaptım biliyorum burda hatalıyımAcaba ne tepki verecek diye çıkma teklifi ettimÇok mutlu oldu sonra yan şaka olduğunu anlayınca bozuldu falanAradan 1 ay geçti bu sefer ciddi anlamda söyledim seviyordum artık kabul etmedi ayrılrız BEN AYRILMAK İSTEMİYORUM ÇIKARSAK FENA ŞEYLER OLUR ESKİSİ GİBİ KATIYEN OLAMAYIZ DEDİ eyvallah dedim bütün önüme bakacaktım bu sefer kendisi dedi artık akışına bırakıyorum dediTamam sevgili oldukAma 2 gün sonradan ağız dalaşı ettik ve bittiSebep onun dengesizliği idiSonradan barıştık her tarafta çıktıkAma bu sefer fazla öbür şeyler oldu

Bunun annesi öğrenmiş işte çıktığımızıBaya bir azar yemiş falanBana kutup faceden dedi (adım teoman giderken)Teoman faceyi kapatıyorum özür dilerim kendine iyi bakBir şey diyemedim kapattı hemenSonradan pazartesi günü hiç yanıan gitmedimEn son o yanıma geldikonuştuk birazcık çıkışta bekle dedim cilalı dediYanına gittim çıkışta arkadaşlarının yanından bir an olsun ayrılmadı be fazla zoruma gitti be Tavır yaptım belki takar şayet gönlümü almaya çalışır diye yeniden takmadı

Daha Sonra işte dün her şeyi siliyordum son mesajlarımı attım telefonumdan resimleri sildim beni hala düşündüğünü doğrusu sevdiğini söylediHiçbir kız bu dek peşinden koşmazdı ilk kez senin için öteki kızlarla kavga etmezdi vs dediBaya böyle yazdı daha sonra bugün mezuniyet töreni vardıİnanır mısınız zehir oldu banaHerkes hayatını yaşarken güler oynarken (o da dahil olmak üzere zaten 1 2 haftadır böyle)ben üzüldüm kahroldumYakın arkadaşına sordum hiç benim hakkımda konuşuyor musunuz falan hayır dediKi evvelden konuşurlardıDün de dertli bir ses kaydı yaptım

Bugün işte son kez konuşma kararı aldık içini döktü hala beni düşündüğünü falan söylediİyiliğimi istediğini vs Akışına bırak bitirmeyelim bugün dediKi bunları söylerken gülüyordu alay edercesineSordum bensiz yapıyorsun işte gülüyorsun rahatsın dedimSadece öyle edinmek zorundayım öyle görünüyorum dediBir şey demedimSonra biraz daha konuştuk en sonunda beni sevmiyorsun değil mi dedimEvet dedi O vakit ben de önüme bakarım mutlu ol dedim elini sıktım sen de dediDaha Sonra gülerek arkadaşları ile otobüse bindi ve gözden kayboldu

Kusura bakmayın biraz uzun oldu fakat gerçekte içimi döktümDeneyimlerinizi benimle paylaşır iseniz fazla makbule geçer

858,496Konular
982,157Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt