Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terketmek istiyorum ama söyleyemiyorum..

Terketmek istiyorum ama söyleyemiyorum..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var kız arkadaşım beni fazla seviyorFarklı üniversiteleri kazandık zaten ona karşısında eriyen duygularım bundan böyle son buldu kısacası bundan böyle sevmiyorumAyrılmak istiyorum lakin söyleyemiyorum sonuçta geçirdiğimiz koca bi 4 yıl var bu yüzden ona aleyhinde çok ta büyük bi saygım var sahiden onu kırmadan üzmeden nasıl ayrılabilirim hemencecik değil yavaşça bi ayrılık olsun istiyorum ve özellikle kızlardan ve böyle bi şart daha önce başına gelmiş arkadaşlara yalvarıyorum bana destek etsinler

Similar threads

benim 4 senelik bir ilişkim var terketmek istiyorum ama beni tehdit ediyor aileme söylemekle beni öldürmekle falan ailemede söyleyemiyorum bundan böyle onu sevmiyorum istemiyorum napsam bilmiyorum korkuyorum benden uzaklaşması için bi hocaya mı okutsam napsam???
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ben 19 yaşında hoş bi kızım dersaneye gidiyorum vsınıfımdan bi çocuk var ilk önce tanımıodum ve o süre 2 yıldır aralıksız bi ilişkim vardı sınıfımdaki çocuktan hoşlanmaya başladım fakat ihanet olmasın diye çıktığıma durumu anlattım ve ayrıldım lakin hala fazla soğuk davrandım onun da benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Öncelikle merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Not : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba öncelikle arkadaşlar, 21 yaşındayım 3 sene önce birincil üniversiteme başlamıştım Adam akıllı bir üniversite değişdi Şehire 70 km uzakta olan 2 yıllık iş yüksek okuluydu Açıkta kalmayıp DGS ile mühendisliğe geçecektik bunun için yalnızca tescil olmuştum Yıl 2019 Eylül ayı 67 aylık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,478Konular
981,302Mesajlar
29,566Kullanıcılar
sfdbeleopSon üye
Üst Alt