Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terketmek istiyorum dedi

Terketmek istiyorum dedi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben olayı anlatıyım acilen benim sevgilimin bi kankası var o çocukta benim kaç takvim çok iyi bi arkadaşım biz sevgilimle 4 aydır falan çıkıyoruz işte bu çocuk sevgilime labali hareketler yapıyor işte yok kankaların en güzeli vs bu benim de hoşuma gitmiyor emrindeki baya kavga oldu çocuk ya katlanırsın ya da gidersin faln diyo sevgilimde ikimizin arasında kalıyor en sonunda bi olay oldu bu sevgilimin msnine girmiş onun namına benle konuşmuş falan tabi sevgilim fazla kızdı buna sonra çocuk yola geldi gel anlaşalım dedi istediğim şeyleri sundu işte bnede kabul ettim barıştım çocukla bu sefer sevgilim ayaklanma etti yeter bundan böyle bıktım sevmeyin beni hiçbiriniz aranızda kalmaktan bıktım dedi hatta biz çocukla eski günlerden bahsettik o lahza işte o da dediki onları duyunca cok fena oldum aranızı ben bozdum bunu farkettim bırak çekiliyim aradan herşey için en iyisi bu falan dedi bende sonra hepsini birlikte asıcaz falan dedim o da baskasıyla çıkarsın unutup gidersin benide dedi bnede asla unutamam dedim herşey geride kalıcak dedim o da asabilcekmiyiz dedi bnde bn inanıyorum ddim snde inanırsan aşıcaz dedim o da bende inanıyorum dedi barıştık yani sizce napmalıyım

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt