Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terketmek istiyorum

Terketmek istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba nicealem üyeleri ben 3 senedir bir kızla tanışıyorum Kızla 2 yıl her tarafında kankaydık sonra ben sıkılıp bıraktım 8 ay sonradan mesaj attı sonradan gel içelim dedim eve geldi sonradan ben fırsat bu fırsat fanfini finfon yaptım filan sonradan şu an 10 aydır çıkıyoruz ve benim geçenlerde telefonum kırıldı 3 hafta önce filan daha sonra bugün arkadaşın telefonundan instagram hesabıma giriş yaptım ve ne göreyim eski sevgilisiyle ortak takipleşip fotoğraf beğenmişler şuan telefonum olmadığı için birşeyde yapamıyorum twitterdan mesaj attım Yanıt gelmedi Bu cumarteside buluşucaktık ama ben terketmek istiyorum beyler bu asıl dek seviyotdum lakin bunu gördükten daha sonra devam edebileceğini sanmıyorum Beyler kzıın kalp sorunları var onuda artı üzmek istemiyorum kızdan ayrılıcaksamda onun gururnu kırmak istemiyorum

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt