Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terminator: Dark Fate, Yeni Bir Üçlemenin Başlangıcı Olabilir

Terminator: Dark Fate, Yeni Bir Üçlemenin Başlangıcı Olabilir
0
113

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Terminator serisinin yeni sineması Dark Fate, duyurulmasıyla birlikte hayranları umutlandırdı. Gerçi sinemanın birinci fragmanı bilhassa CGI açısından reaksiyon çekse de girişimin başında yapımcı olarak James Cameron'un olması umutları taze tutmaya yetiyor. Başkaca serinin yıldızı Arnold Schwarzenegger de sinemayla ilgili nispeten olumlu açıklamalar yapmıştı.

Yapımcı James Cameron, sinemanın geleceğinden umutlu olacak ki Deadline'a verdiği röportajda Dark Fate'in yeni bir Terminator üçlemesinin başlangıcı olabileceğini belirtti. James Cameron'a nazaran Tim Miller'ın yöneteceği Dark Fate markanın gereksinimi olan beyaz sahifeyi açabilir. 

Linda Hamilton'un senaryo yazım sürecinde takıma dahil olduğunu belirten Cameron, "Çarpıcı bir senaryo yazabilmek için uzun bir hengam harcadık. Ayrıyeten ne stil bir hikaye anlatmak istediğimizi de belirlememiz gerekiyordu, sonunda Linda Hamilton'u takımımıza dahil ettik. Kollarımızı sıvayıp hikaye üzerinde çalışmaya başladık ve işin sonuna geldiğimizde elimizde üç sinemalık bir şeylerin olduğunu fark ettik. Böylelikle şayet Dark Fate'den yeteri kadar para kazanabilirsek anlatacağımız çok daha uygun şeylerin olduğunu öğrendik. Dark Fate'in akabinde devam sinemalarında nereye gideceğimizi muhakkak biliyoruz." biçiminde konuştu.

Terminator: Genisys ve daha evvelki sinemaların başarısızlığı hakkında da konuşan James Cameron, "İleri seviye bir bakış açısıyla baktığım devir bu durum hayli sıradışıydı. Ben üç ara sinemaya de dahil olmadım. Gelgelelim David Ellison ile onun vizyona hakkında konuştuğumda, işin özüne, temele dönmemiz gerektiğini fark ettim. Böylelikle Terminator 2'den devam etme kararı aldık ki T2 Ellison'un en sevdiği sinemalardan birisiydi. O her hengam Terminator'ün potansiyeline inanıyordu gelgelelim bu sefer sahiden kendi sinemam üzere hissedebiliyorum. Genisys konusuna gelecek olursak bana karşı dürüst davrandı, o sinemada istediklerini yapamamış. Böylelikle bana gelip 'Hadi yeni bir sahife açalım ve her şeyi Terminator 2'nin sonrasından alalım' dedi. Bu fikir hayli ilgi cazipti." dedi.
  • Terminator: Dark Fate'in Birinci Fragmanı Yayınlandı!
  • Edward Furlong, John Connor Olarak Terminator: Dark Fate İle Birlikte Geri Dönüyor
Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalie Reyes ve Gabriel Luna üzere isimlerin takımında yan aldığı Terminator: Dark Fate, 1 Kasım'da vizyona girecek. Sinemanın üçleme yapmaya yetecek kadar gelir edip etmeyeceğini ise hayranların reaksiyonu belirleyecek. Benim bu sinemadan umudum epey yüksek, umarım yeniden yüzümüz kara çıkmaz...

858,506Konular
983,090Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt