Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teröre tepki açıklamasında, havaya ateş açtı

Teröre tepki açıklamasında, havaya ateş açtı
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Teröre tepki açıklamasında, havaya alev açtı RİZE’de, bir grup gencin terör olaylarına tepki uygulamak için yaptığı basın açıklaması sırasında, kalabalığın içinden bir birey havaya 14 el alev etti Kimliği demin açıklanmayan genç gözaltına alındı Olay bugün saat 1230 sıralarında Cumhuriyet Alanı’nda meydana geldi Esnaf Kürşat Kağan Karaali (32) ve 7 arkadaşı, teröre tepki için, ‘Ya bu kanı durdurun veya halk müziği durduracak’ yazılı pankart açıp, ellerinde Türk bayraklarıyla basın açıklaması yaptı Cumhuriyet alanının yanındaki Şeyh Camisi’nde öğle namazından meydana çıkan vatandaşlar da basın açıklaması yapan grubu izlemeye koyuldu Basın açıklaması sürerken, izleyici grubundan bir kişi silahını çekerek havaya alev etmeye başladı Polisler yanına gidene kadar şarjöründeki 14 mermiyi de boşaltan 30 yaşlarındaki genç, gözaltına alınarak Cumhuriyet Emniyet’ne götürüldü Polis merkezine götürülürken “Terör yüzünden yaptım'' diyen kişinin kimliği hemen şimdi açıklanmadı Kürşat Kağan Karaali, olayın arkasında açıklamasını sürdürdü Karaali, olayla ilgili, “Ben de fazla ilginç karşıladım Ne olduğunu anlamadık Burada ırk var Ateş etmesi içten değildi Herkesin sinirlerinin kabardığını görüyorum Türk milletinin sabrı kalmamıştır PKK kendine çeki armoni versin Ülkemizden çekip gitsin Kürt kardeşlerimizle biz yıllarca kardeşce bu topraklarda yaşamaktayız Lakin bir Kürt devleti düzenlemek istiyorlarsa gitsinler Irak’ta kursunlar, İran’da kursunlar'' dedi İzinsiz basın açıklaması yapan grup da, sonradan ifadeleri gücüne gitmek üzere Güvenlik Müdürlüğü’ne götürüldü  

858,496Konular
982,146Mesajlar
30,091Kullanıcılar
alqoktaySon üye
Üst Alt