iltasyazilim
FD Üye
3 yildir beraber oldugum sevgilim terketti Hayaller kurdugumuz bir iliskiyi bitirdi Ben cok seviyorum ve her ne değin tersini de soylese onun da beni sevdigini biliyorum Artik hissedemedigini, ileride bir sey gormedigini, iliski icinde olmaktan sikildigini vs seyler soyledi ayrilirken Gecen gun bulustuk, ben biraz konusmak istedim Terapiye gidiyormus, kendisiyle ilgili cozmesi gereken sorunlar varmis ve sen yanimdaylen bunlari yapamam dedi Konusmamizda anladigim aramizda bazi minik sorunlari her zaman ustunkoru gecmisiz, hic acik konusmamisiz Halbuki acik konussak zahmetsizce cozulebilecek seylermis Gercekten de iliskimiz de buyuk bir sorun yoktu Sevgidizlik, guvensizlik, saygisizlik, sadakat vs fakat bazi yerlerde ben onu o da beni yanlis okumus, bunu farkettim Simdi kendisine bir mektup kâğıda dökmek istiyorum, onu ne kadar sevdigimi soylemeyi degil, aslinda aramizdak bazi seylerin nasil kolayca cozulebilecek seyler oldugunu ve zamaninda bunlarin uzerine egilmedigimiz icin bu hale geldigimizi anladigimi açıklamak istiyorum ve ikimize de bir sans daha tanimamiz gerektigine inandigimi soyluyorum Ne dersiniz, etkili olur mu ?