Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ters ilişkiye girdim akıntım var korkuyorum hamilemiyim

Ters ilişkiye girdim akıntım var korkuyorum hamilemiyim
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ters ilişkiye girdim akıntım var korkuyorum hamilemiyim Sevgilimle ters ilişkiye girdik 1 yada 2 dakika sürdü artı değil sevgilim boşalmadım dedi ve 1 gün daha sonra iç çamaşırıma beyaz bir akış geldi geldi beyaz bir akıntı her zaman gelirdi gerçekte bide rahimimde minik bir kist olduğunu söylemişti doktor o yüzden magnezyum eksikliği diye bir ilaç vermişti kisti imha etmek için ondan dolayı mı sızıntı geldi yahut zıt ilişkiden nedeniyle çok korkuyorum takviye edin lütfen  

Similar threads

İlişkiye girdim korkuyorum hamilemiyim ? Biz nişanlımla içeriye boşalmadan bi ilişki yaşadık Ve şuan adet olmam gerekiyordu 34gün oldu ve hala olmadım Lakin normalde adetim 11 gün sürüyor ve arası 32 gün sürüyor Ne hamilelik ne de adet belirtilerim ikiside yok Ama sarımtırak akıntım var çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim fazla korkuyorum 17 yaşındayım Adetim bittikten bir gün sonradan erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadan ilk denememdi ve ön tarafa girmediği halde ön taraftan kan geldi Arkada biriken tutku suyu birazcık vajinama geldi lakin o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İlişki sonrası beyaz akış var Gebe miyim Sevgilimle zıt ilişki yaşadık yani anal ilişki çok sancı oldu sevgilim boşalmadım dedim fakat fazla korkuyorum ve zıt ilişkiden 1 gün sonradan iç çamaşırıma beyaz bir akış geldi bu ne çağrıda bulunmak gebe miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Anal ilişkiye girdim Hamile miyim :( korkuyorum Sevgilimle 09072019 tarihinde anal ilişkiye girdik sperm bulaşmadığını düşünüyoruz fakat ayın 11'inde regl olmama 2 gün kala kahverengi akıntı ile regl kanaması gibi bir kanama geldi şuanda regl kanaması gibi olan kanama devam ediyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Zıt ilişkiye girdim zevk suyu gelmedi hamilemiyim Nişanlımla ters ilişki yaşadık vazelin de sürdü lakin içine giremedi 15 dk falan girmeye çalıştı Boşalma da olmadı, müsamaha suyundan şüpheleniyorum Erkek arkadaşım gelmedi dedi lakin gerçi korkuyorumHamilelik var mıdır? Erkek oraya antre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt