Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ters ilişkiye girdim hamile kalırmıyım ?

Ters ilişkiye girdim hamile kalırmıyım ?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zıt ilişkiye girdim gebe kalırmıyım ? Ben 2 gün önce sevgilimle zıt ilişkiye girdim bakireyim tepede olan oturur pozisyondaydım ama sevgilim boşaldımı farketmedik fakat kesintisiz tükürük ile kayganlaştırdık bi kaç sitede vajinaya sperm değdiyi zaman hamile kalabilme ihtimalim varmış değdiyse gebe kalabilirmiyim nasıl korunabilirim takviye edin lütfen çoktan teşekkür ederim  

Similar threads

Sperm vajinaya gelirse gebe kalırmıyım ters ilişkiye girdim Ters ilişkiye girdim ve içime boşaldı azda olsa sperm vajinaya gelirse gebe kalınır mı yada arkadan vajinaya dürüst spermler gidermi giderse gebe kalırmıyım  
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
İlişkiye girdim kızlık zarım bozuldu hoşgörü suyu ile Hamile kalırmıyım Nişanlımla adetimin son günü ilişkiye girdim ilk kez oldu bakireliğimde bozuldu ertesi günü yeniden girdik sonrasında ella ilacı içtim ikisinde de içime boşalmadı karnıma boşaldı ama hoşgörü suyu gelmiştir ondan belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Sevgilimle arkadan ilişkiye girdim sildim gebe olabilir miyim ? Merhaba ben Mayıs ayında sevgilimle arkadan ilişkiye girdim ama vajinaya aktı mi bilmiyorum anında ayağa kalktım peçete ile sildim lakin adetin 2 gün gecikti hamile Kalır miyim çok korkuyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt