Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ters ilişkiye girdim zevk suyu gelmedi hamilemiyim

Ters ilişkiye girdim zevk suyu gelmedi hamilemiyim
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zıt ilişkiye girdim zevk suyu gelmedi hamilemiyim Nişanlımla ters ilişki yaşadık vazelin de sürdü lakin içine giremedi 15 dk falan girmeye çalıştı Boşalma da olmadı, müsamaha suyundan şüpheleniyorum Erkek arkadaşım gelmedi dedi lakin gerçi korkuyorumHamilelik var mıdır? Erkek oraya antre yapmadan müsamaha suyu gelir mi? Ondan sonra gidip ıslak mendille sildim sabunlayıp sildim Lütfen destek edin  

Similar threads

Zıt ilişkide gebelik olurmu Merhaba sevgilimle ters ilişki yaşadık prezervatif kullamadık içine girmeye çalıştı giremedi 5 dk falan denedi Boşalma olmadı makata O girmeye çalışınca kilotla vajinamı kapamaya çalıştım fakat ne değin kapayabildim bilmiyorum Tutku suyu geldi mi korkusu yaşadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sürtünmeyle ilişkiye girdim boşalma olmadı Hamilemiyim Merhaba hocam ben sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma olmadı lakin zevk suyu geldiğinden şüphelendik benim adetim geciktiğinden nedeniyle tarlusal kullanıyodum kullandıktan 3 gün daha sonra kanamam oldu birincil öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
İlişkiye girdim korkuyorum hamilemiyim ? Biz nişanlımla içeriye boşalmadan bi ilişki yaşadık Ve şuan adet olmam gerekiyordu 34gün oldu ve hala olmadım Lakin normalde adetim 11 gün sürüyor ve arası 32 gün sürüyor Ne hamilelik ne de adet belirtilerim ikiside yok Ama sarımtırak akıntım var çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Korunmasız ilişkiye girdim Hamilemiyim Adetimin 11 inci gününde sevgilimle sürtme ile ilişki yaşadık benim üzerimde bişey yoktu ama onda baksır vardı üzerimde boşaldığını hissettiğinde üzerimden indi vajina ağzından 12 cm yukarı boşalmış ti anında orayı sildim temizledim ben 1 saat sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim fazla korkuyorum 17 yaşındayım Adetim bittikten bir gün sonradan erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadan ilk denememdi ve ön tarafa girmediği halde ön taraftan kan geldi Arkada biriken tutku suyu birazcık vajinama geldi lakin o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt