Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tesadüfler..

Tesadüfler..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk kez iyi geceler diliyorum
Üni de hazırlıktayım şu lahza ve şöyle bi sorunum var
Sınıfda bi kız var kızı yıl başından beri seviyorum hoşlanma değil önemli seviyorum ilk 2 ay fln konusmadık böylece lakin daha sonra konusmaya başladık kızın sevgilisi oldugunu ögrendim şok oldum sonradan uzaklaşmayı düşündüm sevgilisi var banada hatırından çıkmak düşer diye düşündüm tam unutmaya başlıyorum tesadüfler başlıyor deli olacam kızın adı Yıldız heryerde Yıldız yazıları görmeye başladım defalarca gezdigim sokaklarda yeniden Yıldız la başlayan yazılar dükkanlar felan nereye gitsem karşıma çıkıyor ve 3 4 gün aklımdan çıkmıyor en son alıştım bundan böyle karar verdim unutcam diye şu lanet olay oldu

Sınıfda hoca kompozisyon yazdıracakdı kızla aramda bi ark var o da hiç işe gelmeme yapmaz o gün gidecegi tuttu hoca tek başınıza yazcaksınız dedi birincil ders sonradan karar degiştirdi bende azıcık çok konusuyorum diye en ön sıraya almıstı arkaya geçtim o gün normalde kızar öne alır bişe demedi o gün ve ikişer ikişer gruplandırıyor Yıldız ve emre dedi ben bişeler çiziyodum kagıda öle sıkıntı duyunca başımdan kaynar sular döküldü yanıma çekdi sırayı benim eller titriyor O yazıyor ben gözlerine bakıyorum orda unutcam derken bütün aklıma girdi sevgilisi var bende onu sevdigini düşünüyorum
Ne yapmam lüzumlu bi takviye edin
Birazcık uzun oldu affedin

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt